Co o vás napoví dámské tričko

Je jaro, a tak je ideální čas na to, abychom si trochu obnovily šatník. Z toho nejprve vyřaďte věci, které už nebudete nosit. A potom popřemýšlejte, co nového byste si ve své skříni přály. Nad koupí dámských triček a topů ale příliš přemýšlet nemusíte. Co všechno o vás takové tričko dokáže prozradit?

Nechte projevit svoji osobnost

Tričkem můžete jednoduše projevit svoji osobnost a její rysy, případně náladu v daný den. Je váš šatník převážně tmavé barvy? Nevadí. Skutečně to neznamená, že máte pohřební náladu.

Dámská trička klasických barev, jako jsou černá, šedá či tmavomodrá, totiž symbolizují vaši sofistikovanost a upravenost. Preferují je lidé, kteří jsou velmi dobře zorganizovaní a mají bystrou osobnost.

Jestliže naopak preferujete syté barvy, jako jsou žlutá, oranžová, červená či hráškově zelená, potom to znamená pravděpodobně to, že je vaše osobnost přátelská, přístupná a okouzlující. Šíříte pozitivitu a nebojíte se zazářit, kamkoliv přijdete.

img


U milovnic triček s nápisy je jasné, že se nestydí říct nahlas svůj názor, popřípadě že na sebe chtějí strhnout pozornost okolí a něco mu sdělit. Například tričko s nápisem VOGUE si koupí ženy, které milují módu a všechno, co s ní souvisí. Tričko Limited Edition zase nosí majitelky, které se považují za výjimečné ženy.

Ty z vás, které preferují bílá trička, jsou otevřené novým myšlenkám a mají rády volnost a svobodu. Barva je zároveň velmi nadčasová a nic s ní nepokazíte. Navíc se dá kombinovat téměř s čímkoliv, ideálně však s kalhotami nebo sukněmi tmavších odstínů, se kterými bílé tričko tvoří zajímavý kontrast.

Jak na skvělý outfit

Trička jsou skvělá tím, že jsou univerzální a hodí se víceméně k jakémukoliv outfitu. Představíme vám tři oblíbené kombinace, které jsou stylové, nestárnoucí a vždy v nich budete vypadat dobře a šik. Nemusíte tak ráno bezmocně stát před šatníkem a rozmýšlet, co si na sebe oblečete v daný den.

img

Outfit číslo jedna: Světlé i tmavé tričko s nápisem nebo bez něj si lehce zkombinujte s oversized sakem, jehož rukávy si ležérně vyhrňte. Na spodní část postavy jsou ideální rifle, dovolit si můžete roztrhané i obtáhnuté.

Druhým outfitem je oblíbená kombinace, která působí velice mladistvě. Riflová bundička, doplněná tričkem s krátkým rukávem ve světlých tónech nebo v pastelových barvách a k tomu vzorovaná sukně áčkového střihu. Ať už sáhnete po květovaném, károvaném nebo jiném vzoru, nemáte co pokazit.

Třetí ověřený outfit je pro milovnice černé barvy. Zkombinujte „motorkářskou“ koženou bundu s tmavým tričkem a černými kalhotami nebo džínsy.

Roztrhané rifle umocní rockerský styl. Tento outfit vám dodá rebelský nádech a působí velmi stylově. Podle toho, kam se chystáte, přizpůsobte boty a tašku, respektive kabelku.

Tak co, už jste si na modniveci.cz našli vhodné dámské trička s dlouhým nebo krátkým rukávem?




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.