Co je to tekutý facelift?

Díky tekutému faceliftu můžete vypadat za pár minut a bez řezání i o několik let mladší. Co přesně tekutý facelift obnáší? A jak se liší od jiných omlazovacích procedur?

Ženy byly dlouhou dobu zvyklé na procedury, prostřednictvím nichž jim odborník na kosmetickou a estetickou chirurgii vyhladil vrásky. Jenže podle výzkumů tvoří  mladistvý vzhled z 80 % kontury a proporce obličeje. Správnou rovnováhou mezi  těmito dvěma ukazateli je možné zajistit, aby vám lidé hádali podstatně nižší věk.

Odstranění vrásek nezaručuje mladistvý vzhled

Pouhé odstranění vrásek či zvednutí koutků nepředstavuje v oblasti omlazení efektivní řešení, protože s postupem času nejen stárne pokožka, která se ztenčuje a ztrácí pružnost, ale kosti v obličeji ustupují a tkáň i svaly ochabují. To má za následek nejen tvorbu vrásek, ale i propadlé tváře a povislou kůži. Můžete si nechat odstranit všechny vrásky, jenže to vám celkově mladistvější vzhled nezaručí. 

V tomto směru je vhodným řešením tekutý facelift (liquid facelift), což je neinvazní procedura, která v porovnání s jinými omlazujícími procedurami vnímá vzhled obličeje komplexně a pro každého je nastavena individuálně. Pokud nechcete jít pod nůž a zároveň toužíte po skutečném omlazení, je tekutý facelift procedura určená přímo pro vás.

Místo nože jehly

Ne nadarmo se říká, že pro krásu se musí trpět, a tak i když se nožům v případě tekutého faceliftu vyhnete, jehlám bohužel nikoliv. O botulotoxinu či kyselině hyaluronové jste v souvislosti s omlazením určitě slyšela. Čím se tedy tato metoda liší? V případě tekutého faceliftu „nové generace“ speciálně vyškolení lékaři přesně definují, kam je potřeba injekci aplikovat.

Zkušený lékař dokáže pomocí pár vpichů napravit pokleslé koutky, propadlé tváře, povislou kůži v podbradku, unavený vzhled pokožky i nerovný nos. Zásadní je při aplikaci tekutého facelitu to, že je vždy zachován přirozený vzhled. Vždyť opravdová krása spočívá v přirozenosti.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.