Čeští vědci přišli na tajemství krásné pleti bez pupínků

Používá ho thajská miss nebo arabští šejkové. Přístroj českých vědců Face-Up! si za rok, kdy je na trhu, oblíbilo už 30 tisíc uživatelů po celém světě. Aby ne – přístroj proti akné můžete používat v pohodlí domova, stačí na to 10 minut denně a má 90procentní účinnost.

Pupínky dokážou pořádně otrávit život, s méně či více závažnou formou akné se za svůj – zejména pubertální – život setká téměř každý. Těm, které trápí pupínky každý den a nepomůže ani běžná kosmetika, svitla naděje – věda.

Neutrácejte za kosmetiku, vsaďte na vědu!

Čeští vědci po více než desíti letech výzkumu objevili mechanismus, který účinně odstraňuje akné. Jejich přístroj Face-Up! urychluje metabolizmus kožních buněk, a tím pomáhá odstranit akné. Zároveň zlepšuje vlastnosti kůže. Tlumí produkci kožního mazu, pleť lépe hydratuje, zvyšuje se její pružnost a vyrovnává drobné nerovnosti.

Jak?

Je to první přístroj na světě, který kombinuje účinky plošného magnetického a světelného pole a tepla. Zní to jako věda? Použití je přitom úplně jednoduché a zcela bezbolestné! Stačí 10 minut denně, aplikace je tak snadná, že ji zvládnete, zatímco se budete dívat na seriál nebo surfovat po internetu.

zoom Zvětšit

Tři sonografické snímky z 2D skeneru zachycují původní stav, stav po dvou aplikacích a stav po 14 dnech klidového režimu.

„Přístroj Face-Up! lze použít k denní kosmetické péči o pleť. Může se souběžně s léčbou používat u běžných lehkých forem akné, které nevyžadují návštěvu lékaře. Pokud jsou formy akné závažnější, je vždy nutné postup konzultovat s lékařem. Zde může přístroj působit jako podpora léčby. Při pravidelném používání aknózní morfy usychají a dochází k hojení postiženého místa,“ uvedla dermatoložka Petra Trojanová. Těžší formy akné je podle ní nutné už léčit v kombinaci s dalšími léčivy.

Konečně se mu vrací ztracené sebevědomí

Face-Up! pomohl například 21letému synovi paní Lubomíry. „Než začal přístroj používat, měl mokvavé fialové tváře. U kožního lékaře, kam pravidelně docházel, nás opakovaně odkazovali na čistící vodičky z lékárny,“ vzpomíná paní Lubomíra. Vzhledem k tomu, že si rodina nemohla z finančního hlediska dovolit pravidelné laserové ošetření, hledala řešení jinde. A našla ho u přístroje Face-Up! „Dnes, po necelých třech měsících používání, má syn celkem běžný průběh akné, bez mokvajících prohlubní a velkých boláků. Protože se mu akné tvoří v podstatně mírnější podobě, postupně se mu hojí původní známky poškození tváří a vrací ztracené sebevědomí,“ dodala Lubomíra.

img

Probandka Iva před aplikací, po týdenní aplikaci a po dvou týdnech aplikace.

Vědci dále zkoumají, jak novou revoluční metodu dále využít – v budoucnu by mohla pomáhat třeba k redukci celulitidy a podkožního tuku, k léčbě lupénky nebo k podpoře růstu vlasů.

Více informací najdete na www.face-up.cz.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!