Boj s celulitidou lze vyhrát

Sníte o krásných stehnech a zadečku bez pomerančové kůže? Vypátrali jsme pro vás, jakými prostředky lze proti celulitidě bojovat. Vyzkoušejte některé z nich a zbavte se nepřátelských tukových buněk.

img

Sníte o krásných stehnech a zadečku bez pomerančové kůže?

Začneme něčím, co jistě velice dobře znáte – krémem. Krémy proti celulitidě nabízí v současné době celá řada značek (Yves Rocher, Dermacol, Vichy, Gemology a další), a tak jen stačí najít ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. Nicméně samotný krém v boji proti celulitidě nestačí. Chcete-li na svou celulitidu vyzrát, musíte pomocí krému provádět minimálně dvakrát denně masáž problematických partií.

zoom Zvětšit

Intenzivní noční péče od značky Dermacol.

K masáži slouží například masážní hlavice. Tu si můžete pořídit zvlášť nebo si kupte krém, který má masážní hlavici v tubě již přímo zabudovanou. A když už jsme u toho masírování, tak za vyzkoušení stojí salony, ve kterých se na masáže proti celulitidě specializují. Na masáži o vás pečuje masérka a vy nemusíte dělat vůbec nic. Jen relaxujete.

Kyslíkem proti celulitidě

V boji proti celulitidě můžete využít i kyslík, který ovšem představuje spíše pozvolné řešení než radikální. Co to znamená? Hyperbarická oxygenoterapie se nezaměřuje výhradně na problematické partie, ale na kompletní očistu těla. Využívá se v lékařství při řadě diagnóz a po estetických zákrocích urychluje hojení. Kyslík dodá vašemu tělu energii, detoxikuje krev a navíc zpomaluje stárnutí.

Terapie probíhá v kyslíkové komoře, kde je nutné strávit celou hodinu. V komoře můžete bez obav surfovat na iPadu, číst si, odpočívat nebo cokoliv jiného. Zdravotní personál vás nebude vyrušovat, pouze čas od času zkontroluje, že je vše v pořádku. Během procedury budete mít v nose zavedou hadičku, abyste kyslíkový prostor vnímaly skutečně celým tělem.

Klasická tumescentní liposukce

Nechcete ztrácet čas vysedáváním v kyslíkové komoře? Vsaďte na jistotu a objednejte se k plastickému chirurgovi, který vám provede klasickou tumescentní liposukci, díky které se viditelně a prakticky okamžitě zbavíte svých tukových buněk.

zoom

Klasická liposukce vás zbaví tukových buněk okamžitě.

Na druhou stranu musíte počítat s tím, že se jedná o operační zákrok, během kterého budete v celkové anestézii a nevyhnete se několikadenní hospitalizaci. První dny až týdny po operaci se připravte na nepříjemnou bolest a několikatýdenní nošení kompresivních kalhot. Zapojení se do běžného života vám chvíli potrvá, a proto si zařiďte v práci dovolenou.

Bezbolestná terapie laserem

Pokud je pro vás tumescentní liposukce příliš velkým soustem, vyzkoušejte moderní a bezbolestnou techniku trvalého odstranění tuku – laserovou asistovanou liposukci. Laser dokáže odstranit jakékoliv množství přebytečného tuku už během prvního zákroku a ještě vrátí vaši kůži elasticitu.

Při podstoupení zákroku se provádí drobná lokální anestezie a samotné ošetření provádí atestovaný lékař. Během asi dvouhodinového zákroku ležíte a můžete poslouchat hudbu nebo se dívat na film. Po zákroku se doporučuje minimálně dvoudenní klidový režim, po kterém se můžete vrátit ke svým běžným činnostem.

zoom

Myostimulátor vám pomůže ke štíhlejším nohám.

Pozitivní účinky myostimulátoru

Máte pocit, že na vás laser nezabírá tak, jak jste si představovala? Nahraďte laser nízkofrekvenčním proudem. Myostimulátor je přístroj, který napodobuje činnost nervové soustavy a pomocí impulzů, jež přenáší do svalů, vám může dopomoci ke krásnějším a štíhlejším nohám.

Procedura probíhá u odborníka, který vám na vybrané partie připevní malé destičky. Do nich pak pouští impulzy. Bolest při této proceduře neucítíte, pouze se vám budou chvět svaly. Trvání procedury je asi 40 minut a můžete si během ní třeba číst.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.