Bioderma rozdává 5000 Hydrabio lahví zdarma!

Získejte pro sebe jednu i Vy a zjistěte, jak se dá vypracovat od aerobiku, k osobní trenérce až po soutěžící v Bikiny fitness!

Na zajímavé otázky odpoví Eva Havelková, osobní i online trenérka, závodnice v kategorii Bikiny fitness, vyznavačka zdravého životního stylu a v neposlední řadě i podnikatelka.

Co Vás vedlo k tomu začít profesionálně cvičit a soutěžit?

Rodiče mě jako malou dávali spíše na umělecké kroužky, když jsem ale v patnácti začala chodit na hodiny aerobiku, zjistila jsem, že sport mě baví daleko víc. Právě díky sportovnímu aerobiku jsem poprvé ochutnala i atmosféru fitness centra a posléze si i udělala kurz a začala trénovat. Nejdříve rodinu a známé, poté i běžné klienty. Nyní mám přes deset let praxe a chtěla jsem se posunout opět dál, proto závody v Bikiny fitness.

Jakých soutěží jste se zúčastnila a jak jste se v nich umístila?

Hned na první soutěži na jaře 2014 jsem se stala Vicemistryní Čech, v téže sezóně jsem skončila třetí na BFC Cupu a odcestovala i na Mistrovství Evropy, kde jsem ve velké konkurenci skončila v semifinále. O rok později jsem vyhrála Mistrovství Čech a poté získala titul Vicemistryně České republiky. Nyní se připravuji na podzimní sezónu, v září pojedu do Barcelony na velkou mezinárodní soutěž Arnold Clasic a na začátku října mě čeká pražské EVLS. K tomu se ještě rýsují jedny závody v Rusku, sezóna bude tedy náročná, jak fyzicky tak finančně.

Je těžké umístit se na předních místech, co přesně soutěž obnáší?

Každým rokem se kvalita závodnic zvyšuje a co stačilo před dvěma lety na medaili je letos průměr. Je proto potřeba neustále na sobě pracovat, mít čtyři až šest těžkých silových tréninků týdně, do toho zařazovat v závislosti na fázi přípravy také kardio a vše to podložit kvalitním jídlem, sportovními doplňky a odpočinkem.

Na soutěži se u závodnic hodnotí svalový rozvoj a symetrie, důraz je kladen na jemně vyrýsované kulaté svaly, stehna, zadeček, úzký pas a naopak široká ramena a záda do tvaru V. Hodně důležitá je také celková prezentace závodnice, pózování, chůze, plavky, barva pokožky, make up, účes… vše musí být perfektní! :-)

Co pro Vás znamená zdravý životní styl?

Zdravý životní styl je pro mě kombinací pohybu, vyvážené stravy a vnitřní vyrovnanosti. Musí zde být harmonie mezi tělem a duchem, protože vše vychází z vaší mysli. Když je člověk v pohodě psychicky, dokáže překonávat nejrůznější překážky a neúnavně si jít za svým cílem. K psychické pohodě mi kromě pohybu a stravy pomáhá i dostatečný pitný režim a odpočinek.

Staráte se o svoje tělo, jak pečujete o svou pleť?

I se zdravým životním stylem roky nezastavíte a proto snad jako každá žena používám krémy na hydrataci pokožky, konkrétně od značky Bioderma, které věřím a mám ji mnohonásobně odzkoušenou. V závěru přípravy na závody, kdy je dieta opravdu hodně striktní a tělo i pleť vyčerpané, sáhnu i do zelené řady, která mě nedokonalostí pleti zaručeně zbaví.

Mohou Vás maše čtenářky někde sledovat pro získání inspirace, případně motivace?

Všechny čtenářky i čtenáře bych ráda pozvala na můj Instagram @fitnessevisek a také fan page na Facebooku Fitnessmiláčci, kde pravidelně přidávám zajímavé rady a typy nejen ze cvičení, ale třeba i stravy a podobně.

Máte rádi pohyb a zdravý životní styl? Dodržujete pitný režim a chcete mít svou dávku hydratace stále u sebe? Bioderma rozdává 5000 lahví na vodu. Vyfoťte účtenku z kamenné lékárny od nákupu kteréhokoliv Hydrabio produktu, nahrajte ji na web a sportovní láhev na vodu, v hodnotě 250Kč, je zdarma Vaše. Posíláme každému! Chcete navíc získat Bioderma produkty? Stačí nahrát vaši fotku, jak dodržujete pitný režim. Více informací ZDE.

www.bioderma.com


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!