Bazar Omlazení 2.0 - ověřování uživatelů

Spustili jsme UserVoice a stala se zajímavá věc. K jádru Omlazení, tedy diskuzi, kolem které vyrůstá vše ostatní, už není příliš připomínek. Zato Bazar... Tam je toho tolik co zlepšovat, že ho raději postavíme znovu.

img

Bazar Omlazení 2.0 - naprosto zásadní novinkou bude možnost ověření identity (druhá a třetí ikonka zleva ve spodní řadě).

Pracujeme na úplně jiném způsobu zobrazování seznamu inzerátů, i na zcela jiném zobrazení detailu inzerátu. Změníme způsob jak reagovat, pokud o nějaký předmět budete mít zájem, a mnoho dalších věcí. Prakticky nic z toho, co jste ohledně Bazaru v UserVoice navrhly, nezůstane bez naší odezvy. Ale to není všechno...


zoom

Ikonky budou výmluvné, přesto nezůstanou bez jasného popisu.

Naprosto zásadní novinkou bude možnost ověření identity. Znáte to z Aukra (kde je to povinné) - náš způsob ověření bude velmi podobný. Tím nejzásadnějším krokem bude obdržení dopisu s vaším jedinečným kódem na adresu vašeho bydliště.

Ověřovaní identity nebude povinné (a také nebude nic stát), nicméně ověření uživatelé budou oproti neověřeným ve výhodě. Když nic jiného, tak nikdo nebude pochybovat o tom, že existují. Naproti tomu neověření uživatelé, stejně jako teď, se mohou schovávat za anonymitu internetu a pokoušet se vás podvést. Někteří, samozřejmě.

Ověřování uživatelů ještě nemáme hotové, programátoři by ho měli zprovoznit každým dnem, tedy několik týdnů před spuštěním Bazaru 2.0. Proč o tom všem tedy píši už teď?

zoom Zvětšit

Místo "Nick" může být váš nick...

iPad mini pro každou padesátou z vás

Chci vás připravit na naprosto nevídanou akci. Akci s velkým A  a malým i. Takovým mini i. Pokud vše klapne tak, jak si představuji, tak každá padesátá z vás (ověřených) dostane Apple iPad mini. A pokud můj odhad není úplně mimo, tak to nebude ani jeden iPad ani dva, ale možná několik desítek. (A ještě k tomu s věnováním :-) )

Jak to máme konkrétně vymyšlené se dozvíte hned, jak ověřování uživatelů Bazaru spustíme...

Hmm?






Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.