Znáte hlavní příčiny padání vlasů? Prozradíme vám je

Vypadávání vlasů patří mezi velké problémy mnohým žen i mužů. Když ráno najdete na hřebenu chomáčky vlasů, člověku to až žene slzy do očí. Řešení dnes naštěstí existuje spousta. Na trhu se lze setkat se spoustou nejrůznějších preparátů a metod, jež by měly pomoct. My se ovšem v následujících řádcích pokusíme hledat spíše příčiny těchto obtíží, jichž může být spousta. My se zaměříme na ty hlavní a samozřejmě nakonec i doporučíme konkrétní přípravek pomáhající při nadměrném vypadávání vlasů.

img

Nevhodná strava 

Víte, co jíte? Možné dodržujete nějaký dietní režim, který může být sice účinný z hlediska ztráty kilogramů, nicméně na vlasy zrovna dobrý vliv nemá. Nejdůležitější jsou pro růst vlasů vitamíny ze skupiny B, bílkoviny, proteiny, křemík, zinek, železo a další prvky. Vypadávání vlasů může mít příčinu i v nedostatku aminokyselin. Na jejich příjem by si měli dát pozor zejména vegetariáni. Nepříjemný i je i naopak přebytek vitamínů. Ty z řady A mohou v extrémním množství škodit.

Stres a hormonální změny

Máte dostatek spánku? Pokud je vaše odpověď taková, že spíte za noc méně než 6 hodin, pak určitě. Když se to všechno spojí ještě se stresem, vzniká velký problém. Padání vlasů je pouze jedním z jeho důsledků. Samotný růst a kvalitu vlasů ovlivňují také hormony. V období po porodu a také v přechodu se u žen snižuje hladina estrogenu, což je další příčina vypadávání vlasů.

Tristní péče o vlasy

Na trhu lze sehnat vlasovou kosmetiku za minimum peněz. Pokud ale pořídíte nějakou levnou a nekvalitní, rychle vlasy poškodíte. Stejně tak není nutné pokaždé volit utažené účesy. Vlasům škodí i časté dávky horkého vzduchu z fénu. Při padání vlasů se vyplatí využít některých známých dostupných prostředků. Naším tipem je velmi rychle účinkující Nanogen.    



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?