V létě i v zimě jsou na cvičení nejlepší barevné legíny

Nikdy dříve v minulosti nebyl tolik populární sport jako nyní. Kdo dnes nechodí na hodiny jógy, spinningu, tabaty, crossfitu, kondičního posilování či jakéhokoliv jiného sportu, jako by ani nebyl. Otázkou je, jak se na všechny tyto sporty obléknout?

img

Dámy to mají upřímně docela jednoduché. Ať už si zvolí jakýkoliv sport, vždy mohou obléknout legíny a k nim tričko.

Stylově v legínách

Jsou milovaným i nenáviděným kouskem oblečení. Mnozí tvrdí, že je nevkusné si je vzít na běžnou příležitost, ani tohle už ale dávno není pravda. Vždy záleží na tom, jaký typ si vyberete. Jestliže si vyrazíte v průsvitných legínách, pod nimiž je vidět spodní prádlo, budete působit lacině. Barevné legíny z kvalitního silného materiálu však nemohou působit jinak než stylově. A nejen v posilovně, lze je nosit jako volnočasový oděv. Ty od českého výrobce Utopy tedy určitě.

České legíny z prodyšného materiálu

Český výrobce UTOPY se snaží bojovat proti fast fashion. Vyrábí legíny na cvičení a další oblečení, které je nadčasové a zároveň originální. Na jeho nošení musíte mít trochu odvahu, legíny totiž přichází se vzory růží, vesmíru, včelích pláství, geometrických obrazců, proužků, vody a mnoha dalšími. Buďte si jistí, že na takové ve městě jen tak nenarazíte, budete s nimi prostě jedinečné. Jsou určeny primárně pro ženy. A nebojte se, i když UTOPY sází zejména na originalitu, v nabídce jsou i jednobarevné modely.

Všechny legíny jsou každopádně vyrobeny z materiálu, který pevně přilehne na tělo a zvýrazní ženské křivky. Materiál je prodyšný a příjemný, švy pevné, nikde nic neprosvítá. Potisk se provádí sublimační technikou a skutečně drží i po mnoha a mnoha vypráních.

Těšit vás může také fakt, že podporujete českou firmu. Legíny pro vás ušily šikovné české švadlenky, navrhli je čeští designéři.

Ke sportovním aktivitám legíny patří

Kousek oblečení, na nějž se můžete spolehnout. Přesně tak by se daly veselé legíny UTOPY charakterizovat. Nemusíte se bát, že vás zradí při dřepování v posilovně, nezklamou však ani venku. Teď na zimu je vhodné pořídit si termo legíny. Hodí se pro trénink na maraton, venčení psa i jízdu na běžkách. Opět jsou barevné, jak jsme od značky UTOPY zvyklí, jen jsou krásně zateplené. Samozřejmě jim nechybí žádné z vychytaných detailů jako vyšší pas a kvalitní nylonový materiál.

Legíny jako dárek pro každou ženu

Mimochodem spolu s blížícími se Vánocemi se sluší zmínit, že legíny UTOPY jsou velmi pěkným dárkem pro ženy. Využití pro ně najde opravdu kdokoliv, nemusí jít pouze o sporťačku tělem a duší. S legínami UTOPY darujete kvalitu a originalitu, jde o dárek nápaditý, co má hodnotu. Stačí jen vybrat tu správnou velikost. A pak design, což je větší oříšek. Možností je tolik a všechny vypadají parádně. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.