Tipy na ubytování o velikonočním víkendu!

Všichni víme, že Velikonoce znamenají jaro a jaro znamená sluníčko, rozkvetlé stromy a delší dny. Letos vycházejí svátky jara na 2. - 5. dubna, což je zanedlouho. Pojďte se podívat na to, kde bude príma letošní Velikonoce prožít!

img

Taky už se velikonočních svátků nemůžete dočkat? Stejně tak, jako se těší děti na koledu, těší se dospěláci na prodloužený velikonoční víkend a na výhodné nabídky pobytových balíčků. Kromě tradičních lázeňských lokalit nabízejí relaxační wellness pobyty i hotely na horách či ve větších městech i menších obcích. Podívejte se s námi, kde to letos bude stát za to! 

Lázně Libverda 

Malé lázeňské městečko Libverda leží v malebné kotlině na úpatí Jizerských hor. Místní si hýčkají zdejší léčivý pramen již od 14. století a že jde o místo vskutku zázračné, kde ztracené zdraví našlo již mnoho nemocných, dokládá nedaleký poutní klášter v Hejnicích. I vy sem během Velikonoc můžete přicestovat za klidem a ničím nerušeným odpočinkem. Kromě příjemných procedur a lázeňského hýčkání tu na všechny hosty o velikonocích bude čekat velikonoční překvapení. Jste zvědaví, co si na vás v Lázních Libverda připravili? Neváhejte a rezervujte pobyt, dokud je ještě dostatek volných míst! 

Janské Lázně 

Krkonošské město Janské Lázně je nejenom místem pro odpočinek a relaxaci, ale také jedním z důležitých sportovních středisek našich nejvyšších hor. Jen pár kilometrů odsud se nachází Pec pod Sněžkou, která je jedním z nejfrekventovanějších letovisek u nás. Velikonoční pobyt v Lázních lze snadno spojit se sjezdovým i běžeckým lyžováním. Letošní rok je příslibem ideálních podmínek. Pobyt na horském vzduchu prospěje nejen vašemu tělo, ale také vaší mysli. Z velikonočního pobytu v Janských Lázních se domů vrátíte jako zcela nový člověk! 

Rožnov pod Radhoštěm 

Oblast kolem Rožnova pod Radhoštěm je oblíbenou destinací pro dovolenou v jakémkoliv ročním období. Na přelomu března a dubna zde sice nebude nejtepleji, ale zato tu bude božský klid. Při velikonočním pobytu v Beskydech si rozhodně nezapomeňte vyhradit čas na to poznat víc než jen wellness provoz hotelu. K návštěvě lákají nejen malebné boudy na Pustevnách a tajemný vrchol Radhoště, ale také třeba Valašské muzeum v přírodě, kde se jistě i o Velikonocích dozvíte mnoho o životě a zvycích našich předků. 

S výběrem pobytu na Velikonoce nejen v těchto, ale i v dalších městech ČR vám pomohou nejlépe na rezervačním portálu Spa.cz, kde najdete pestrou nabídku relaxačních pobytů v Čechách a na Slovensku nebo v Maďarsku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!