Pořiďte si obal na mobil podle nejnovějších trendů

Obaly na mobil už dávno nejsou nutným zlem. Stává se z nich dokonalý módní doplněk, který zároveň musí být funkční. Buďte in a inspirujte se nejnovějšími trendy.

img

Květinové vzory pro nenapravitelné romantiky

Zatímco ještě před pár lety bylo nejlepší, pokud nebyl obal na mobil vidět, dnes se k němu klidně přiznejte. Na výrazné kryty, které suplují módní doplňky, nedají dopustit hlavně ženy. Moderní jsou v současné době výrazné květinové vzory. Při výběru ale vždy dávejte pozor, zda je obal vhodný na váš typ telefonu a zde je dostatečně bezpečný. Nestačí, aby byl jen hezký.

Svůj vlastní květinový obal si můžete vytvořit i díky možnosti personalizovaných krytů. Ráno si vyfotíte své oblíbené květiny na zahrádce, a pak jen fotku vložíte do systému, vyberete obal vhodný na váš model telefonu a do pár dnů přijde unikátní doplněk až k vám domů.

Zářivé obaly pro milovníky extravagance

Jsou tu pro všechny, kteří mají rádi výrazné a třpytící se věci. Vyjádřete naplno svou jedinečnost a svou energickou povahu. Obalů na mobil s třpytkami, kamínky či kovovými aplikacemi najdete víc než dost. Opět ale nevybírejte jen podle ceny a designu, zaměřte se i na to, zda je kryt bezpečným ochráncem pro váš mobil.

Obaly šetrné k životnímu prostředí

Při výběru krytu na mobil si dávejte pozor, jaký vliv může mít jeho výroba a následná recyklace na životní prostředí. Stejně jako je problém s elektroodpadem z mobilů či tabletů a další elektroniky, podobné to je s obaly na mobil. Často jsou vyrobené z umělých hmot, které není možné plně recyklovat. Odpad z nich se tak hromadí. Problémem je také nadprodukce obalů. Ve chvíli, kdy se přestane nějaký model telefonu vyrábět, nepoužité obaly se ve velkém vyhodí, zcela nepoužité a v původním balení.

Pokud vám ochrana přírody leží na srdci, kupujte si co nejméně telefonů i krytů. Na výběr máte kryty, které jsou kompostovatelné, nebo je možné je recyklovat. Jsou to obaly vyrobené z různých přírodních kompozitních materiálů, které se začnou rozkládat po vložení do půdy, kožené obaly či dřevěné obaly s kovovými výztužemi.

Obaly přes rameno jako kabelka

Smartphone doprovází většinu z nás už opravdu všude. Používáme je nejen na komunikaci, ale i na focení, natáčení videí i na každodenní práci. Především ženy pak mají problém si dát velké chytré telefony do kapes. Pokud s sebou nenosí kabelku vhodnou náhradou je pouzdro přes rameno. Vypadá efektně, je bezpečné a mobil máte neustále při ruce.

A jaký obal na mobil preferujete vy? 

img




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.