Pepco leták vám potvrdí, že letos vedou romantické dekorace!

Když si otevřete Pepco leták, už nebudete na pochybách. Letos opravdu vedou romantické dekorace interiéru, které do domácnosti přinášejí pohodu, dobrou náladu a hlavně mladistvý nádech. Můžete si tedy mimoděk zavzpomínat na krásné časy dětství a mládí, kdy jste nejspíš romantikou přímo žili. Typickými prvky romantických dekorací jsou ozdobné podložky, svícny, dřevěné krabičky a oplétané stojánky na cokoliv, což vdechne domovu šarm, eleganci a útulnost a výrazně podpoří vaši romantickou náladu.

img

Bělené dřevo, proutí nebo sklo 

Jih Francie je pro romantiku jako dělaný. A tak není divu, že i romantické dekorace jsou inspirovány právě touto oblastí. Jak si můžete v Pepco letáku na jaro/léto 2019 všimnout, nejčastěji použitými materiály jsou bělené dřevo, proutí nebo sklo. Jejich kombinace pak vykouzlí i ve strohém severském interiéru, který často vládne v českých domácnostech, romantická zákoutí a pocit pohody. Dovolí zapomenout na spěch moderního života. 

Květinové kolekce 

Pokud vám nevyhovuje bělený a proutěný styl jižní Francie, protože máte raději spíše rozkvetlou louku a květinovou barevnou záři typickou pro naše zeměpisné šířky, i vám nabídne Pepco leták romantické řešení. Jde o květinové kolekce ve výrazných pastelových barvách, které byly často k vidění u našich rodičů nebo babiček. 

I u nich si můžeme zavzpomínat na krásné časy našeho dětství, popíjet čaj nebo limonádu z barevných hrníčků a skleniček, případně si dát ovocný dortík servírovaný na kytičkovém pestrobarevném talíři, který je taktéž součástí nabídky Pepco letáku. K tomu nesmí chybět ani květinové prostírání nebo ubrusy, také osušky či ložní prádlo, které nás zahalí do květin od hlavy až k patě. 

Shabby Chic jde ještě dál 

Už jste slyšeli o stylu Shabby Chic? Jde o čistě romantický směr, který se u nás začal prosazovat před několika lety. Vznikl jako doplněk nebo alternativa k vintage, které je sice nabité vzpomínkami, ale postrádá onu jemnost, pastelové barvy a také roztomilost. Shabby Chic je jednosuše řečeno jemnější variantou vintage. 

I proto se Shabby Chic pokládá spíše za styl pro ženy. Má totiž čistě romantickou tvář a tak trochu postrádá praktičnost. Ovšem velmi zaujme právě designem, protože je postaven na mnoha podobných prvcích, jako jsou rytiny, plastické dekorace, světlé barvy, řasení a další drobnosti, které vyžadují častější údržbu a důkladnější péči. Potěší však každou romantickou duši, ať už patří ženě nebo muži. 

Pastelová kolekce z Pepco letáku může romantiku skvěle doplnit 

Pokud je styl Shabby Chic na váš vkus už příliš, můžete se zaměřit spíše na pastelové dekorování vašeho bytu nebo domu. Něžné drobnosti v pastelovém provedení dodají interiéru ženskost, ale přitom nebudou v mužích probouzet pocit dětinskosti, jak by se mohlo stát právě u stylu Shabby Chic. 

Pastelové provedení nádobí, dekorací nebo textilu nabízí zejména jemně žlutou, tyrkysovou a nebo i příjemně růžovou barvu. Vše můžete nakoupit na Pepco prodejně a zkombinovat do romantického stylu, aniž by měl kdokoliv doma pocit, že příliš tlačíte na pilu. Soustředění se na přírodní materiály, sklo a keramiku dodá každé domácnosti pohodu, pocit sounáležitosti a chuť relaxovat. Co víc si od domova přát? 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.