Parfémové novinky pro jaro 2019

Jaké parfémové novinky ovládly jaro 2019? Letos jich je opravdu hodně a rozhodně je z čeho vybírat. My vám přinášíme tipy na pět nových vůní, se kterými rozhodně zaujmete okolí!

img

 Jaké parfémové novinky ovládly jaro 2019? Letos jich je opravdu hodně a rozhodně je z čeho vybírat. My vám přinášíme tipy na pět nových vůní, se kterými rozhodně zaujmete okolí!

Dolce & Gabbana The Only One 2

Sebejistá a neodolatelná – taková budete s parfémovanou vodou The Only One 2, jejíž důmyslné orientální aroma se skládá z červených bobulí, šťavnaté hrušky, delikátních kávových tónů, jemných fialek a růže. Tato vůně se skvěle hodí pro večerní nošení do společnosti a různé speciální příležitosti.

Tiffany & Co. Sheer

Elegantní vůně Tiffany & Co. Sheer evokuje dotek drahých kamenů na holé kůži. Její něžné pudrové tóny vyzdvihnou váš přirozený půvab a krásu. Úvod vůně je tvořený osvěžujícími listy mandarinkovníku, který se proplétá s černým rybízem a opojnými květinami. Luxusní závěr vůně vás okouzlí přitažlivou kombinací kosatce a pižma.

Lancôme La Vie Est Belle En Rose

Tato zářivá toaletní voda je plná optimismu a radosti ze života. Jedná se o další vydařenou verzi populární vůně La Vie Est Belle, která je protentokrát až po vrch naplněná červeným ovocem a pivoňkami. Příjemné osvěžení vám zajistí citrusové esence bergamotu a pižmo zase podtrhne vaši smyslnost.

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Mezi zajímavé novinky roku 2019 patří také magická vůně Black Opium Intense, která je inspirovaná tajuplnou atmosférou noci. Její dominantní složkou je absinth, který celé kompozici dodává nekonvenční a zároveň podmanivý charakter. Dále ucítíte pomerančový květ, jasmín, příjemně nasládlou lékořici, kávu a hřejivý santal.

Gucci Guilty Pour Femme

Květinovo-orientální vůně Gucci Guilty Pour Femme v mžiku zvýrazní váš přirozený sex-appeal. Perfektně se hodí pro nezávislé ženy, které si chtějí život užívat po svém a nehledí na nudné stereotypy. Již na první přivonění vás tato vůně uchvátí esencemi jiskřivých mandarinek, pikantními tóny růžové pepře, opojným šeříkem a karafiátem.  



Komentáře

Žakuja
Tak u mě na prvním míst vede Gucci Guilty. Je to moje srdcovka, hned ja jsme ji zkusila v parfumerii jako druhá mě nějvíce oslovila od Lancome rose. Ta je opravu ideální na jaro, léto, je to taková lehká a příjemná vůně
natasak17
Zkoušela jsem tu novou La vie est Belle en Rose a byla jsem zklamaná, s původní se nedá srovnat. Klasickou verzi miluji, ale za originál se mi už nechce dávat takové peníze, tak si kupuji imitaci Diamond Bellisima za pár korun . Nová Black Opium je krásná, ale spíše bych ji volila na zimu...Vůně od Tiffaniho je sice zajímavaná, ale dost slabá, nevydržela mi na ruce ani dvě hodiny. Můj tip na jaro je Gucci Bloom, když jaro tak květinky, ne?
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.