Pánské zimní bundy - těmto věcem věnujte pozornost při jejich koupi

Také jste letos při zkoušení své staré zimní bundy přišli na to, že po létě plném grilování bude potřeba si koupit nějakou větší? Nebo jste zjistili, že jakkoliv skvělá je, na další zimní sezónu je jednoduše už moc opotřebovaná? Ať už máte pro koupi nové pánské zimní bundy jakýkoliv důvod, přečtěte si, jakým věcem při jejím výběru věnovat pozornost.

Vyberte si správnou velikost 

Při výběru pánské zimní bundy dbejte na to, abyste zvolili tu správnou velikost. Není totiž moc módních prohřešků, které jsou horší, než když chodíte v bundě jako tučňák, protože je vám malá a v těsných rukávech nemůžete ani zvednout ruce, abyste se chytili tyče v metru. A svršek, jenž na vás bude viset jako neforemný pytel také nevypadá o mnoho lépe. Jako bonus ale budete navíc opticky působit silnější, než ve skutečnosti jste. 

Před koupí si tedy bundu vyzkoušejte nebo se v případě nákupu v internetovém obchodě zaměřte na velikostní tabulku daného e-shopu. A to i v případě, že znáte svou konfekční velikost. Může se totiž stát, že velikosti některého e-shopu nebudou tak úplně odpovídat rozměrům, na které jste zvyklí. Vezměte si tedy krejčovský metr a poznamenejte si své míry dle tabulky. 

Padnoucí střih je polovina úspěchu 

Možná se vám líbí dlouhý kabát až ke kotníkům nebo si na sobě naopak představujete tlustou těžkou péřovku s obrovskou kapucí s kožichem. Jenže bohužel ne každý model zimní bundy sedí každé postavě. I muži proto musí brát ohled na své proporce, aby v bundě nevypadali jako ve spacáku, nebo v kabátu jako trpaslík. Pánské zimní bundy všech stylů a velikostí naleznete například v internetovém obchodě Bolf

Muži menšího vzrůstu by se měli vyvarovat zimních bund v prodloužených délkách. Tou nejlepší volbou pro menší postavy je jednoduše délka do pasu, tedy lehce pod opasek kalhot. Pánové silnější postavy s bříškem by se měli vyhnout naducaným péřovkám a prošívaným bundám. Mohli by totiž působit jako známý panáček z reklamy na pneumatiky. Ideální volbou pro ně je pánská zimní parka v tmavší barvě. Vysocí a štíhlí muži to mají asi nejsnazší, protože na nich vypadá dobře skoro všechno. 

V bundě se musíte cítit dobře a styl vám musí padnout 

Když pomineme poměrně jasné požadavky na zimní bundu, jakými jsou například pohodlnost, schopnost udržet teplo, neprofouknutelnost a někdy i voděodolnost, dalším důležitým faktorem při výběru bundy je styl. Vzhledem k tomu, že bundu budete v zimním období nosit každý den a jakožto svrchní vrstva oblečení bude neustále na očích, je dobré stát při výběru bundy nohama na zemi. 

Jasně, ta prošívaná bunda se vzorem působí cool. Ale budete chtít, aby vás v ní viděl i důležitý klient, s nímž půjdete na oběd? Bude se hodit ke kalhotám a botám, jež obvykle každý den nosíte? Pokud byly vaše odpovědi záporné, nechte bundu v obchodě, nebo si ji kupte jen na volný čas. Bunda, kterou budete nosit každý den a u většiny příležitostí by měla být kombinovatelná s naprostou většinou obsahu vašich skříní. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.