Pandemii si zpříjemňujeme experimentováním s erotickými hračkami i afrodiziaky. Které zkusit?

Pandemie trvá s menší přestávkou už přes rok a výrazně zasáhla nejen do běžného života.

img

Častěji trávení času v interiérech, nedostatek přirozeného pohybu venku na vzduchu i stereotypní dny jeden za druhým. Realita je poměrně tristní a tak se přímo žádá nějaké její zpestření. Zdá se, že mnoho párů to pochopilo po svém a doslova se vrhli na sexuální experimentování. Výsledek? Objevení zcela nových možností!

Sexuální pomůcky zažívají nebývalý boom

Rostoucí popularitu erotických hraček potvrzují zvyšující se obraty sexshopů u nás, v některých případech až o třetinu. Platí to zejména pro nákupy přes internet.

O sexuální pomůcky se začínají zajímat i věkové skupiny, u kterých to byla dosud tabu téma. Průzkumy ukazují, že popularita jejich pravidelného užívání v ložnici vzrostla zejména u lidí nad 40 let a zajímavé je, že i u starších ročníků. Nejčastěji přitom jde o použití při partnerských hrách, ne při samostatné masturbaci.

Největší boom u žen zažívají stimulátory klitorisu, ať už jde o vibrační nebo speciální tlakové a pulzní, známé také jako Satisfyeri. Populární jsou i vibrační hračky, například vajíčka a umělé penisy z realistických materiálů a se zahnutím pro bod G.

Velkou výhodou těchto hraček je možnost dálkového ovládání a to dokonce i přes telefon. Milostné hry ve dvojici díky tomu dostávají zcela nový rozměr.

U mužů převládají masturbátory, ať už známý Fleshlight nebo multifunkční masturbátory s imitací vagíny, orálu a análu. I tyto hračky jsou využívány ve společných postelových hrách, kdy se jich může ujmout partnerka a uspokojit nimi muže.

Tabu padlo i při BDSM hračkách a pomůckách pro anální hry. Kolíky, pouta, lana na svazování, bičíky nebo latexové masky a obojky, to vše dává ložním radovánkám zcela nový rozměr. Experimentování s bolestí nebo stimulací análního otvoru přináší nečekané zážitky a u mužů otevírá i možnosti stimulace prostaty.

Afrodisiaka i jako součást milostných her

Šlehačka, jahody, šampaňské, čokoláda a ústřice. Víte, co mají tyto věci společného? Správně, jde o známé a účinné afrodisiaka na povzbuzení chuti do sexu!

Dobrou zprávou je, že tyto afrodisiaka jsme začaly objevovat už i během postelových her. Šlehačka na intimních místech je už klišé, ale v kombinaci s čokoládovou polevou je to přece jen zajímavý zážitek. Pokud se posílíte dříve vínem nebo šampaňským, o zábavu je najisto postaráno. Ústřice jako předkrm jsou jasná sázka na jistotu.

Kromě těchto nejznámějších afrodiziak stojí za zmínku i některé další, které objevujeme postupně už také. Jde zejména o zajímavé bylinky, které lze použít k uvaření domácího čaje. Jeho pravidelné pití pak povzbudí tělo, ducha i smysly.

Za zmínku stojí určitě bylinky jako například Řeřicha, Kotvičník, Ženšen, Damiána, Ginkgo, Serenoa, Škornice, Pískavice, ašvagandha, Muira Puama nebo Yerba Maté. Stimulační účinky na libido mají i koření, zejména chilli, bazalka, kajenský pepř, oregáno, zázvor, kurkuma, skořice a hřebíček. I jejich význam objevujeme stále více.

eJoy® je univerzální podpůrný přípravek

Možná pro někoho překvapením bude, že stále více mužů i žen objevuje také podpůrné přípravky na sexuální stimulaci. Ano, i žen, ty jsou však v tomto ohledu ale stále v menšině. Více problémů s výkonností v ložnici mají muži a pandemie to ještě zvýraznila. Nejjednodušším řešením jsou volně dostupné podpůrné produkty.

Jedním z těch nejznámějších u nás je značka eJoy®. Jde o podpůrný přípravek pro muže ve formě perorálních kapslí, které stačí užít v jedné dávce 30 minut před plánovaným milováním. Pak stačí počkat na účinek a můžeme jít do akce.

eJoy® pomáhá mužům na zlepšení ztopoření, pevnější a delší erekci a zvyšuje i chuť na sex, čili libido. Vděčí za to zejména svému složení, které sestává z přírodních afrodiziak, bylinných extraktů a aminokyselin s přirozeným účinkem. I proto je jeho užívání možné dlouhodobě a nemá žádné závažné nežádoucí účinky.

Plusem je, že přípravek lze objednat přímo internet. Přes oficiální eshop eJoy® je objednávka záležitostí pár minut a tabletky v diskrétním balení doručí kurýr přímo domů na adresu, na pobočku pošty nebo do libovolné zásilkového.

Nyní má značka navíc akci: stačí při objednávce na webu www.ejoytablety.cz zadat kód KARANTENA a sleva ve výši 20% z ceny je vaše. Tak co, zpříjemníte si pandemii s eJoy®? 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!