Nafukovací vířivka: domácí soukromé wellness

Milujete relaxaci v tisících bublinek? Víme, jak si ji můžete užívat třeba každý den.

Nafukovací vířivka: domácí soukromé wellness 

Návštěva vířivého bazénu se většinou pojí s velkými wellness centry, nebo luxusními hotely. Málokdo má totiž možnost, nechat si do domácnosti instalovat vestavěnou vířivku. Pojďte teď na tyto zaběhnuté pořádky zapomenout a představit si nafukovací mobilní vířivku. Vířivku, která je cenově dostupná a zároveň velmi skladná. 

img

Kdo by se v pohodlí domova, nebo na zahradě nechtěl naložit do teplé vodní lázně plné bublinek a relaxovat? Užívat si chvíle odpočinku naplno chce jednoduše každý. A pokud je vaším snem soukromé wellness, nafukovací vířivka je tou pravou volbou. Jednoduše a bez stavebních úprav vířivku postavíte na sebemenší zahradu, terasu, nebo do suterénu a do několika minut si můžete užívat jejích blahodárných účinků. 

Relaxace jako lék na tělo i duši 

img

Bublinkovou terapii oceníte nejen při odpočinku, ale také při různých zdravotních neduzích. Snižuje vysoký krevní tlak, uvolňuje namožené svaly, rozšiřuje cévy, tlumí bolest a zmírňuje otoky. Také odbourává problémy se špatným spánkem, artritidou i cukrovkou. Pomůže i v boji proti celulitidě. Eliminuje nadmíru stresu a napětí. Jednoduše působí blahodárně na celé tělo i mysl. 

V létě dělá radost na zahradě, v zimě doma 

Vzhledem k tomu, že je vířivka nafukovací, je i velmi skladná. Ve chvílích, kdy se nepoužívá, se jednoduše vyfoukne, složí a uklidí třeba do garáže. V okamžiku tak uvolní prostor pro jiné aktivity.

img

Mobilní nafukovací vířivku můžete také kdykoliv a kamkoliv přemístit. V létě ji lze používat třeba na chalupě, či vzít na prodloužený víkend ke známým. Za chladnějšího počasí si vířivku užijete nejlépe doma, nebo třeba v zimní zahradě. 

Kde vybírat 

Kvalitní nafukovací vířivky, profesionální přístup k prodeji a příznivé ceny poskytuje Marimex, obchod s dlouholetou tradicí na českém trhu. Společnost charakterizuje neustálý vývoj pro maximální komfort zákazníků. Pravidelně zdokonalované technologie přináší i pro letošní sezónu něco navíc. Aktuální nabídku si můžete prohlédnout na www.marimex.cz. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.