Minimální jizva, přirozený tvar a doživotní záruka – to jsou silikonové implantáty Motiva

S příchodem implantátů Motiva na český a slovenský trh se klientkám otevřely zcela nové obzory. Augmentace, tedy zvětšení prsou, je mnohem bezpečnější, bez pooperačních komplikací a rovněž s minimální jizvou. A nejen to.

zoom

Silikonové prsní implantáty Motiva zmenšily jizvu při augmentaci o polovinu. V současnosti si ze zákroku plastického chirurga odnesete již skutečně minimální, pouze 2,5 cm dlouhou jizvičku. Motiva implantáty však mají celou řadu dalších výhod.

Umělá prsa jako pravá

I když jste možná žily v představě, že silikonová prsa budou od těch pravých k nerozeznání, rozhodně to tak až doposud nebylo. S Motiva implantáty však prsa dostala konečně přirozený tvar i v tak problematické poloze, jako v leže nebo při zvednutí paže. Téměř nikdo nic nepozná ani při prohmatání. I na dotek působí přirozeně. To díky kohezivitě a měkké konzistenci gelů používaných v implantátech.

Celkem mají plastičtí chirurgové na výběr až z 500 modelů Motiva implantátů. Liší se velikostmi, dvěma druhy povrchů, o jejichž důležitosti budeme ještě mluvit, a čtyřmi stupni projekce.

Téměř bez pooperačních komplikací

Za největší nebezpečí zavedení implantátů ženy nejčastěji považují možnost jejich prasknutí a proniknutí silikonu do těla. Jenomže mnohem reálnějším problémem, se kterým se klientky plastických chirurgií setkávají, je kapsulární kontraktura. Vyskytuje se až u 5 % operací, při kterých byly použity běžné implantáty. Kolem implantátu se v prsu vytvoří vazivové pouzdro, tzv. kapsa. Toto pouzdro by mělo zůstat tenké. Pokud vznikne reakce a pouzdro zatvrdne, nebo se dokonce začne smršťovat, vzniká problém, který vyžaduje reoperaci. Při použití Motiva implantátů se však s tímto problémem již téměř nesetkáte. V čem jsou jiné než ostatní?

Implantáty Motiva mají jiný povrch. Používají se v podstatě dva typy povrchů – makrotexturovaný (Velvet) a mikrotexturovaný (Silk). Oba tyto povrchy implantát v těle dokonale zafixují. Ten se pak neotáčí, nevznikají ruptury ani kapsulární kontraktury, neobjevuje se ani další pooperační komplikace, tzv. serom.

Motiva implantáty jsou bezpečné, i pokud jde o ochranu před protržením

Pokud dojde k protržení implantátu, hrozí průnik silikonového gelu do tkání. U Motiva implantátů jsou však použity všechny dostupné ochrany, aby k tomu nemohlo dojít. Pouzdro implantátu má až sedm vrstev a během výroby je zajištěno, aby implantát nepřišel do styku s ničím, co by jej mohlo poškodit. Třeba se solí. Pouzdro implantátu je rovněž plně vyplněno silikonem, což zas zabraňuje vrásnění implantátu.

Díky těmto ochranám a unikátním technologiím si výrobce Motiva implantátů může dovolit nabízet na implantáty doživotní záruku bezplatné výměny implantátů v případě vážné kapsulární kontraktury. V případě ruptury (protržení implantátu) výrobce zaručuje bezplatnou výměnu implantátu po dobu 10 let od operace, což představuje celou dobu životnosti implantátu. Podle doporučení odborníků Americké Federální Agentury pro léčiva FDA je třeba jakýkoliv implantát z bezpečnostních důvodů po deseti letech vyměnit.

Přelomovým způsobem se Motiva implantáty rovněž zavádějí

Už jsme sice zmínili, že při augmentaci s Motiva implantáty vznikne pouze minimální jizva, ale neřekli jsme si, proč tomu tak je. Důležitou je totiž forma, jak se implantát do těla zavádí. K vložení se používá speciální sáček Insertion Sleeve. Implantát se v sáčku stlačí na minimální velikost. Malým, pouze 2,5 cm řezem, se pak implantát přímo ze sáčku ve tvaru trychtýře zavede do prsu. Jde o velice bezpečnou a hygienickou metodu, která zabraňuje dalším pooperačním komplikacím spojeným s případným zanesením infekce. Podrobnější informace o této metodě naleznete na stránkách Motiva.

Plastika prsou s Motiva implantáty – to je nový level plastické chirurgie, pokud jde o zvětšení prsou. Nejlepší výsledky nabízí typ Motiva Ergonomix.

Implantáty s životopisem v bezpečnostním chipu

Každý produkt Motiva je dokonce vybaven speciálním Q-chipem, díky kterému lze implantát přesně identifikovat i bez toho, aby musel být vyjmut. Pokud by se objevila jakákoliv závada na konkrétní sérii, bylo by možné o problému ihned informovat klientky. Motiva implantáty jsou dnes nejbezpečnější implantáty na českém i slovenském trhu.

Zdroj informací o prsních implantátech Motiva: www.motivaimplantaty.cz, www.motivaimplantaty.sk  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.