Makeup Revolution

Značka, která získala zákazníky ve dvaceti zemích

img

Makeup Revolution – britská obchodní značka dekorativní kosmetiky. V roce 2014 koncern ТАМ Beauty vystoupil na britský trh s odbornými prostředky s cenami mass marketu. Nová značka převrátila průmysl krásy a umožnila obyčejným dívkám vypadat jako celebrity. Ženy rychle ocenily výhody a značka se stala bestsellerem v rodné zemi. Koncept Makeup Revolution spočívá v inovativním vývoji, stylovém balení a vysoké kvalitě kosmetiky. Výrobce uchvátil trh útokem a již několik let zaujímá vedoucí pozice. Obchodní značka získala svých klientů ve 20 zemích. Produkce je dostupná v České republice. Koupit lze na stránkách MAKEUP.

Sortiment Makeup Revolution zahrnuje vše potřebné pro dekorativní líčení. Značka věnuje velkou pozornost vzhledu balení. V Makeup Revolution se setkáte se stylovými boxy s názvem značky nebo krabičkami stylizovanými jako sladkosti.

Obchodní značka následuje koncepci, kdy zvenku může zákazník pochopit, co uvnitř čeká. Díky tomu, že prostředky testují nejprve v laboratoři a poté na kůži dobrovolníků, zaručuje firma kvalitu na nejvyšší úrovni. V sortimentu značky naleznete stálice, jako jsou paletky očních stínů v základní cenové hladině, ale také další mimořádně kvalitní a cenově dostupnou dekorativní kosmetiku, jakou jsou paletky korektorů, rozjasňovačů, tvářenek, pudrů, široký výběr rtěnek a štětců a dalšího příslušenství. Vybírat můžete také z designově různorodých, avšak praktických, balení v základní i vyšší cenové hladině Filozofií značky Makeup Revolution je kvalita, cenová dostupnost pro všechny dívky a ženy, hravý design, rychost, flexibilita v podobě pravidelných uvádění novinek na trh a pro milovnice zvířat také fakt, že značka netestuje, a nikdy testovat nebude, na zvířatech, a to ani prostřednictvím zastupující firmy.

Značka Makeup Revolution je známá díky svým paletám na líčení

Pomoci kombinací několika barev lze vytvořit make-up očí, zdůraznit tvar obočí, lícní kosti a schovat tmavé kruhy pod očima. Jemná textura přijde vhod ruce profesionálního vizážisty, tak i ženám, které vůbec nemají zkušenosti v líčení. Značka nabízí kosmetiku pro každého. Díky příjemné ceně si koupit prostředky může každý člověk. Přestože výrobky patří do třídy mass marketu, zákazníci v recenzích srovnávají paletky s luxusními značkami podle jejich kvality. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?