Makeup Revolution

Značka, která získala zákazníky ve dvaceti zemích

img

Makeup Revolution – britská obchodní značka dekorativní kosmetiky. V roce 2014 koncern ТАМ Beauty vystoupil na britský trh s odbornými prostředky s cenami mass marketu. Nová značka převrátila průmysl krásy a umožnila obyčejným dívkám vypadat jako celebrity. Ženy rychle ocenily výhody a značka se stala bestsellerem v rodné zemi. Koncept Makeup Revolution spočívá v inovativním vývoji, stylovém balení a vysoké kvalitě kosmetiky. Výrobce uchvátil trh útokem a již několik let zaujímá vedoucí pozice. Obchodní značka získala svých klientů ve 20 zemích. Produkce je dostupná v České republice. Koupit lze na stránkách MAKEUP.

Sortiment Makeup Revolution zahrnuje vše potřebné pro dekorativní líčení. Značka věnuje velkou pozornost vzhledu balení. V Makeup Revolution se setkáte se stylovými boxy s názvem značky nebo krabičkami stylizovanými jako sladkosti.

Obchodní značka následuje koncepci, kdy zvenku může zákazník pochopit, co uvnitř čeká. Díky tomu, že prostředky testují nejprve v laboratoři a poté na kůži dobrovolníků, zaručuje firma kvalitu na nejvyšší úrovni. V sortimentu značky naleznete stálice, jako jsou paletky očních stínů v základní cenové hladině, ale také další mimořádně kvalitní a cenově dostupnou dekorativní kosmetiku, jakou jsou paletky korektorů, rozjasňovačů, tvářenek, pudrů, široký výběr rtěnek a štětců a dalšího příslušenství. Vybírat můžete také z designově různorodých, avšak praktických, balení v základní i vyšší cenové hladině Filozofií značky Makeup Revolution je kvalita, cenová dostupnost pro všechny dívky a ženy, hravý design, rychost, flexibilita v podobě pravidelných uvádění novinek na trh a pro milovnice zvířat také fakt, že značka netestuje, a nikdy testovat nebude, na zvířatech, a to ani prostřednictvím zastupující firmy.

Značka Makeup Revolution je známá díky svým paletám na líčení

Pomoci kombinací několika barev lze vytvořit make-up očí, zdůraznit tvar obočí, lícní kosti a schovat tmavé kruhy pod očima. Jemná textura přijde vhod ruce profesionálního vizážisty, tak i ženám, které vůbec nemají zkušenosti v líčení. Značka nabízí kosmetiku pro každého. Díky příjemné ceně si koupit prostředky může každý člověk. Přestože výrobky patří do třídy mass marketu, zákazníci v recenzích srovnávají paletky s luxusními značkami podle jejich kvality. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.