Jak vybrat pánské džíny na postavu?

Navrženo s ohledem na horníky a farmáře, v současnosti jeden z nejoblíbenějších oděvů na světě. Džíny se staly stálicí našich šatníků a nosí se prakticky pro každou příležitost. Úprava velikosti a střihu na postavu však oproti zdání není tak jednoduchá. Jak vybrat pánské džíny?

img

Pár slov o džínách

Levi Strauss měl nos: kalhoty, které vynalezl, se staly hitem téměř okamžitě po svém rozšíření. Kalhoty vyrobené z husté bavlny v charakteristické modré barvě byly odolné a spolehlivé: není divu, že jsme je tak milovali. Od 19. století se toho mnoho nezměnilo: kromě toho, že džíny jsou dnes dostupné téměř ve všech barvách a střihech. V množství modelů se můžete ztratit, proto dnes navrhneme, jak vybrat pánské džíny.

Pro dobrý začátek: jak vybrat velikost pánských džín?

Než přejdeme k padnutí střihu, vyplatí se začít výběrem správné velikosti. Obecně přijímané velikosti jsou založeny na dvou rozměrech: šířce pasu a délce nohavic, takže se před nákupem vyplatí znát své rozměry. Není to míra udávaná v centimetrech: obvykle jsou velikosti mezi 28/30 a 38/36. Nezapomeňte si svou velikost zapamatovat. Není to však jediná možnost: mnoho obchodů včetně obchodu Ozonee má klasické velikosti, tedy značené písmeny od S po L. Zde je to o něco jednodušší, ale i tak se vyplatí ověřit si přesné rozměry oblečení předtím nákup.

Jak vybrat džíny pro mohutnou postavu?

Přejděme k písmům. Ne všechny džínové modely vypadají dobře na každém tvaru těla. Nejjistějším modelem jsou džíny s rovnými nohavicemi, které padnou téměř každé postavě. Po celé délce mají stejnou šířku, což umožňuje zamaskovat masivní lýtka nebo stehna. Je to také střih, který sedne štíhlým lidem: nohy díky němu budou vypadat dobře.

Jak vybrat pánské džíny pro štíhlou postavu?

Chcete zdůraznit svou štíhlou postavu nebo vytvarované nohy v posilovně? Slim džíny, jinak známé jako úzké kalhoty, je to skvělý výběr. Jsou vypasované, takže není kam zamaskovat nedokonalosti nebo kila navíc. Mezi výhody skinny džínů patří také to, že jsou velmi univerzální a dají se nosit téměř ke každé příležitosti: například černé džíny lze s úspěchem nosit i na pracovní schůzku.

Nebo snad joggery?

Existuje také model, který stojí za zvážení. Joggers jsou velmi módním modelem džínových kalhot, které padnou prakticky na každou postavu, ale jsou méně formální a více casualové. Jejich tajemstvím je stahování na kotníku, díky kterému je noha na lýtku povolená a ve stehnech je o něco více vypasovaná. Pokud je ve skříni ještě nemáte, měli byste to změnit! Jedná se o velmi pohodlné a univerzální kalhoty.

Zajímá vás, jak vybrat velikost pánských džín? Nevíte, který model bude pro vás ten nejvhodnější? Přečtěte si naš průvodce a navštivte obchod Ozonee: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Kalhoty_Dziny-420.html. Čeká tam na vás spousta modelů, které si snadno upravíte na svou postavu a své preference. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.