Jak se starat o vlasy, aby byly krásné a silné

Říká se, že vlasy jsou korunou ženské krásy. Proto je třeba o vlasy pečovat stejně jako o vaše tělo. Pokud sportujete, aby vaše postava byla perfektní, a snažíte se žít podle zdravého životního stylu, zamyslete se i nad tím, jak můžete pomoci svým vlasům.

Mytí vlasů: šetrně a efektivně 

Před mytím nezapomeňte vlasy vždy pořádně pročesat. Zbavíte je tak všech použitých stylingových přípravků a rozčešete případná zašmodrchání. Vlasy umývejte šetrně, moc je netřete, radši jen jemně masírujte konečky prstů a nepoužívejte příliš horkou vodu. 

Volte šampon vhodný pro váš typ vlasů. Pokud řešíte nějaký problém s vlasy, určitě je vhodné zvolit šampon s vyživujícími látkami. Třeba Revitalon Aktivační šampon je určený zejména pro péči o jemné, poškozené a vypadávající vlasy, kterým dodává prospěšné látky vyživující vlasy od kořínků.  

Mytí vlasů začínejte u pokožky hlavy a u kořínků vlasů, konečkům vlasů stačí šamponu méně. Na závěr je dobré vlasy opláchnout vlažnou vodou, což vlas uzavře a činí jej odolnějším, navíc dodá i lesk. 

Sušení vlasů: buďte opatrní 

Při sušení platí, že čím trpělivější a šetrnější budete, tím lépe pro vaše vlasy. Ideální je, když vlasy jemně protřete ručníkem, nebudete je příliš mačkat a tahat. Pomoci vám může i bavlněný turban, který usnadňuje vysoušení vlasů, je k nim šetrný a snadno se s ním pracuje.  

zoom Zvětšit

Revitalon Forte 90 kapslí + turban na vlasy jako dárek. (Doplněk stravy)

Fénování sice úpravu vlasů urychlí, navíc dodá účesu i žádaný objem, ale může vlasy také poškodit. Proto nefénujte mokré vlasy, ale počkejte, až budou mírně proschlé. Fén držte dále od hlavy a nepoužívejte příliš horký vzduch. Dejte si pozor i na to, abyste nesušily vlasy dlouho na jednom místě.

Výživa vlasů: klíč k úspěchu 

Zatímco vnější péči o vlasy už možná máte v malíčku, na vnitřní péči o vlasy se bohužel někdy zapomíná. Jde především o jejich výživu, což je dost podstatná věc. Vlasy jsou z chemického hlediska směsicí mnoha prvků a látek a mnoho z nich je potřeba jim neustále dodávat, například aminokyseliny, vitaminy či minerální látky.

Abyste nemusely každý den kontrolovat, zda máte potřebných živin dostatek, můžete se spolehnout na některý z komplexních doplňků stravy. Revitalon Forte od VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků, obsahuje 18 účinných látek a denně stačí užívat jedinou kapsli. Máte tak jednoduše vyřešený problém, jak na výživu vašich vlasů, aby byly krásné a silné. Navíc k dárkovému balení s tříměsíční kúrou dostanete bavlněný turban od módní návrhářky Zuzany Bottkové. Ten se hodí k šetrnému sušení vlasů a celý set může potěšit i jako vánoční dárek.  

zoom Zvětšit

Doporučuje Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.