Dokonalá pleť i bez make-upu aneb omlazení na míru

Tento komplex ošetření jsme pro vás navrhli tak, abyste k nám mohla přijít a vyřešit jakýkoli problém s pletí, který vás trápí, v pouhých dvou návštěvách kliniky. Jedná se o čtyři ošetření zvolených na míru, které vám pomohou nejen s odstraněním pigmentových skvrn, jizviček a nevzhledných žilek, ale také s radikálním omlazením pleti.

img

Jak omlazovací program funguje? 

Naše zkušené dermatoložky mají k dispozici nejširší škálu moderních omlazovacích laserů a technologií v České republice, a tak věřte, že není problém, se kterým by si nevěděly rady. 

Při své první návštěvě společně proberete nedokonalosti vaší pleti a svá očekávání, přičemž dermatoložka sestaví plán na míru, kde po čtyřech sezeních bude vaše pleť téměř k nepoznání.

 „Podle stavu pleti zkombinujeme nejúčinnější ošetření, které se vzájemně skvěle doplňují a zajistí, že vaše pokožka bude do hloubky hydratovaná, bez vrásek, žilek, pigmentací a dlouhodobě omlazená obnovenou tvorbou kolagenu. Tedy použijeme prověřené postupy vybrané konkrétnímu klientovi na míru pro vyhlazení vrásek, hydrataci a sjednocení tónu pleti," říká prim. MUDr. Hana Smutková, primářka oddělení dermatologie Asklepion. 

Dokonalá struktura pleti 

Takto můžou vypadat čtyři ošetření, které velmi viditelně změní texturu vaší pleti a zajistí mladistvý a svěží vzhled. Kombinace je pouze ilustrační, ve skutečnosti se budou ošetření kombinovat na míru potřebám právě vaší pleti. 

1. ošetření: například radiofrekvence eMatrix pro omlazení, vypnutí, sjednocení tónu pleti, zjemnění struktury 

2. ošetření: například odstranění pigmentací intenzivním pulzním světlem IPL nebo žilek laserem Vbeam 

3. ošetření: například jehličková radiofrekvence Infini nebo CO2 laser pro radikální omlazení a modelaci kontur obličeje 

4. ošetření: například omlazení laserem YAG nebo kyselinou hyaluronovou či krevní plazmou 

Během čtyř ošetření tedy od základu změníme strukturu pleti, rozpoznáte viditelný úbytek vrásek a hmatatelné zpevnění pokožky. Pleť bude mít zdravou barvu, bude projasněná a svěží. Trápí-li vás jizvičky např. po akné, uvidíte, jak zcela zmizí anebo se rapidně zmenší. Cíl: dokonalá pleť i bez make-upu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.