Darujte investiční zlato aneb malý dárek velké hodnoty

Zlato a jiné drahé kovy jsou univerzálním dárkem ke každé příležitosti. Mezi ostatními dary jen tak nezapadnou, a navíc obdarovanému dáte patřičně najevo, že vám není lhostejný. Darovat zlato nemusíte pouze rodinným příslušníkům, ale též významným obchodním partnerům či klientům a klíčovým zaměstnancům.

img

Zlato neztrácí svou investiční hodnotu 

Ať už se rozhodnete obdarovat zlatem kohokoliv, jedno je jisté. Tento drahý kov si uchovává skutečnou hodnotu do něj vloženou, a to neomezeně dlouho. Můžete udělat radost sami sobě a své manželce či manželovi, a pořídit si třeba pamětní mince nebo medaile k výročí svatby. Čím bude vyšší jejich hmotnost, tím stoupá cena. Ta se pohybuje od 1 500 Kč až do 1 300 000 Kč. Rázem se tak bude jednat o perfektní investici, kterou lze v případě potřeby obratem proměnit na peníze. 

Mezilidské vztahy fádními dárky nerozvinete 

Vrátíme-li se k obdarování důležitých obchodních partnerů, měli byste se vyvarovat obligátních diářů, propisek, bloků a kalendářů. Vdechněte do dárků osobitost a darujte jim mince nesoucí titul, jména a znamení zvěrokruhu. Takovýto dárek mezi ostatními jednoznačně vynikne. Pro své nejbližší se můžete nechat inspirovat nabídkou pražské mincovny, která ve svém sortimentu nabízí též řadu pozoruhodných realizací zaměřujících se na rodinné události. Z nich jmenujme svátek, životní jubileum, promoci, narození dítěte atd. Naleznete tu neokoukané dárky pro muže, pro něž vymyslet dárek je v některých případech oříšek. 

Proč investovat do zlata? 

Jak již bylo nastíněno, cena zlata neklesá, nýbrž drží vloženou hodnotu. Máte-li finance navíc, vyplatí se pořídit zlaté slitky, cihličky, mince či medaile. Jedná se totiž o bezpečný způsob, jak ochránit své peníze před inflací. Pokud bude potřeba, zlato směníte během pár hodin za peníze kdykoliv a po celém světě. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?