Dámské mikiny na zip nebo přes hlavu? Pomůžeme vám vybrat ty nejlepší

Mikina je jedním ze základních kousků, který má ve své šatní skříni každá žena na každém světovém kontinentu. Časy, kdy se mikiny, ať už přetahovací přes hlavu, nebo na zip, nosily jen k ohništi, do parku nebo do posilovny, jsou už dávno pryč. Z mikiny, která byla v minulosti na poli módy jemně řečeno utlačována, se v průběhu posledních zhruba tří desetiletí stala běžná, a často velice designová součást outfitů, které si dámy oblékají. A to nejen, když si jdou zaběhat či na procházku do parku, ale klidně i do kina, na nákupy, nebo když jdou posedět s kamarádkou. Zjistili jsme pro vás, které dámské mikiny jsou v současnosti v kurzu nejvíce.

img

Pohodlné hoodies dlouhodobě vedou

Mikiny s kapucí, jež si jednoduše přetáhnete přes hlavu, a kterým se taktéž říká hoodies, jsou synonymem pohodlí. Jsou totiž vyrobeny z příjemného, odolného a velmi často také z hřejivého materiálu. Když si tedy v chladném dni tuto mikinu s kapucí obléknete, je to jako zachumlat se do hřejivého jemňoučkého plyšáka.

Typickým poznávacím znamením pro hoodies je kapsa s dvěma bočními otvory pro ruce umístěná na přední straně mikiny v oblasti břicha. Ještě lepší, než poskytované pohodlí je ale jedinečný styl, kterého se s použitím mikin moderního designu s kapucí přes hlavu dá jednoduše dosáhnout. Oblečte si třeba oversize střih mikiny ve světlé barvě a nude legíny s vysokým pasem. Na nohy si obujte sportovní sneakers s platformou a vyražte do ulic jako hvězda v městském trendy stylu.

V mikině na zip nemusíte jen sportovat

Zapínání na zip je praktické jak u sportovních mikin, tak u modelů na běžné nošení. Oceníte jej v chladném počasí, kdy se můžete podle aktuální venkovní teploty rozhodnout, jestli mikinu nechat rozepnutou, nebo se do ní raději zachumlat. Silnější fleecové mikiny můžete dokonce nosit i jako přechodové bundy. Kousky vhodné k aktivnímu trávení volného času jsou navíc vyrobeny z praktických materiálů s funkčními vlastnostmi. Krásný sportovní design v atraktivních kontrastních barvách se tak pojí s textilií, která je při sportu nejen pohodlná, ale také dokáže třeba odvádět vlhkost. Nemusíte se tak při pohybu obávat nachlazení.

Pokud je ale vaším šálkem čaje spíše ležérní styl oblékání, zvolte raději mikinu na zip bez kapuce. Širokou nabídku dámských mikin na zip v mnoha stylech, barvách i velikostech naleznete například v obchodě na následujícím odkazu https://www.bolf.cz/cze_m_Damska-moda_Damske-mikiny_Mikiny-na-zip-34997.html. Divili byste se, jak elegantně může mikina působit. Obzvláště, obléknete-li si model v pastelových barvách s jemnou výšivkou, flirty či jinou dekorativní aplikací.

Tip na závěr: Mikiny se vzory volte vždy s rozvahou. A to zejména, jde-li o lehce extravagantnější nebo pestrý zvířecí či rostlinný motiv. Barva i vzor musí odrážet vaši postavu. Některé vzory na mikinách, jako například silné vodorovné proužky a křiklavé abstraktní tvary, totiž dokáží opticky rozšiřovat, což jistě neocení žádná žena. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?