Bio MosquitNo! proti hmyzu rychle a účinně

Široký sortiment, praktické využití, moderní vzhled, a především přírodní BIO řešení. To vše, a ještě mnohem více nabízí značka MosquitNo!

img

MosquitNo produkty jsou vyrobeny v nejvyšší kvalitě a staly se velmi populárními po celém světě. Pomohou Vám užít si letní aktivity šťastně a v bezpečí. Zvláště v této době chceme být v bezpečí i při našich outdoorových aktivitách.

Slunné dny se vrací a jaro nám opět klepe na dveře. Znovu se budeme vracet do bazénů, koupališť, na zahrádky nebo do lesů a na procházky. Stejně jako každý rok se i letos bude během léta objevovat nepříjemný hmyz a jiná havěť. Letní a cestovní sezóna má být plná odpočinku, a ne probdělých nocí či nepříjemného svědění. Proto pro Vás máme skvělé tipy v boji proti hmyzu. Výrobky MosquitNo skvěle odpuzují hmyz, především komáry, a to díky citronele, přírodnímu odpuzovači, který Vás spolehlivě ochrání a zároveň úžasně voní.

Zapomeňte na škodlivé repelenty, které obsahují toxickou látku DEET a vydejte se na cesty společně s MosquitNo. Produkty jsou 100 % bez DEET a nenajdete v nich žádné škodlivé látky. MosquitNo lze využít i při outdoorových či vodních aktivitách.

V sortimentu naleznete například módní náramky pro děti a dospělé v deseti barvách, cestovní balení, samolepky pro děti, dekorativní květinu a mnoho dalších zajímavých produktů. Výrobky mají odlišnou účinnost, některé vydrží 72 hodin a jiné dokonce až 8 týdnů. Zda Vám stačí 72hodinová ochrana na víkend, který můžete trávit s rodinou v přírodě nebo zda potřebujete dlouhodobější ochranu na celé léto či prázdniny, to posoudíte Vy a dle preferencí si můžete vybrat produkty, které se Vám nejvíce hodí.

MosquitNo můžete sehnat na mnoha místech po celé České republice, Slovensku, ale i v celé Evropě. V nabídce jej mají lékárny, sportovní obchody, obchody pro camping, obchody se smíšeným zbožím, ale také i online e-shopy.

Dlouhodobé výzkumy a studie dokazují, že zákazníci, kteří koupili produkt značky MosquitNo jsou velice spokojení s účinností produktů a rádi se znovu vrací. Zkuste MosquitNo i Vy!

Více informací o produktech MosquitNo a zajímavých produktových balíčcích naleznete na www.beautybox.cz

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.