5 tipů, jak ušetřit při nákupech na internetu

Zvykli jste si na internetu nakupovat všechno od elektroniky přes doplňky a módu až po potraviny? Pak se vám hodí vědět, jak při online nákupech vyzrát nad taktikami obchodníků a opravdu ušetřit. Máme pro vás 5 tipů, jak na to.

img

1. Udělejte si rešerši

Máte-li vybraný konkrétní produkt, který byste si rádi pořídili, není nic jednoduššího než si na jednom z internetových srovnávačů zboží porovnat jeho ceny v jednotlivých obchodech. Pokud narazíte na podezřele levný produkt, obchod si raději ještě proklepněte – jaké má recenze od ostatních zákazníků? Má na svých stránkách snadno dohledatelné kontakty a provozovatele? Vlastní nějaké certifikáty kvality? Pokud obchod vypadá i po kontrole důvěryhodně, nemusíte se u něj bát nakoupit. Jistotu ale budete mít vždy, když zvolíte „zlatou střední cestu“ a nakoupíte u prodejce, který nemá ani nejvyšší, ani nejnižší cenu.

2. Nakupujte najednou

Sháníte drobnost a nechce se vám platit poštovné? Počkejte, až budete mít větší seznam, a nakupte všechno najednou, aniž byste dopravné platili vícekrát. Nebo si najděte tzv. internetovou nákupní galerii, jako je například Mall.cz, kde můžete výhodně nakoupit i produkty denní spotřeby a vše si vyzvednout na jednom místě a mnohdy i bez platby poštovného. Jinou možností je domluvit se s jinými členy rodiny nebo s kamarády a udělat hromadnou objednávku – o jedno poštovné se rozdělíte, a tak bude minimální.

3. Využívejte cashback

Víte, že za nákupy můžete dostat peníze zpět i bez toho, aniž byste produkt vrátili? Stačí umět využívat cashback. Zaregistrujte se na některém z portálů nebo využívejte platební kartu ve smluvních obchodech a z provedených nákupů se vám na účet bude pravidelně vracet až 10 %.

4. Dělejte drahoty

Reklama dnes s internetovými zákazníky umí pracovat. Místo toho, abyste se nechali vodit za nos, toho ale můžete využít. Pokud potřebujete určitý produkt a víte, že si ho pořídíte, pravidelně navštěvujte danou stránku. Je velmi pravděpodobné, že se vám následně na sociálních sítích nebo ve vyhledávači zobrazí reklama se slevovým kódem přesně na váš vytoužený výrobek.

5. Využijte odloženou platbu

Za nákupy nemusíte platit hned. Využijte odloženou platbu MALL Pay a získejte 14 dní na vyzkoušení zboží. Pokud budete spokojeni, za zboží po této lhůtě bez dalších poplatků zaplatíte. Za každý nákup navíc získáváte body, které můžete vyměnit za slevy až 50 %



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!