4 podzimní beauty trendy

Kosmetické trendy se mění rychlostí blesku, prozradíme vám, které jsou teď na podzim velkým hitem a stojí za to, je vyzkoušet.

Lesklá oční víčka

Většina očních stínů má pudrovou konzistenci a lesklá, jakoby mastná oční víčka se obvykle ženy snaží zamaskovat. Letos na podzim však odložte podkladovou bázi zabraňující lesku a vyzkoušejte něco nového. Oční víčka modelek se výrazně blýskala už na přehlídkách pro letní sezónu, ale teprve v chladnějších měsících se tento trend rozvinul naplno. Dobrou zprávou je, že si nemusíte pořizovat nové lesklé oční stíny, stačí vám kvalitní lesk na rty nebo obyčejná vazelína, ať samotná či nanesená přes oční stíny.

Multibarevné líčení očí

Od jemných pastelových barev po všechny odstíny sytých metalických odstínů, nový trend v líčení očí vyžaduje celou paletu nepřehlédnutelných očních stínů aplikovaných strategicky od obočí až po řasy. Pokud jste zvyklá líčit své oči jedním nebo maximálně dvěma odstíny barev, nebojte se letos popustit uzdu své fantazie a pohrát si s kombinací několika výrazně barevných očních stínů a linek najednou. Vždyť i samotný podzim hýří kouzelnými barvami, tak proč se držet zpátky.

Nedokonale nalíčené rty

Tento styl líčení určitě nesedne každému, zvláště ne ženám a dívkám, které upřednostňují precizní nalíčení. Lehce rozmazaná rtěnka přesahující kontury rtů, nebo jen malé množství rtěnky ledabyle prstem vklepané sem tam na ústa či rty, které vypadají olíbaně, nebo jakobyste se právě najedla a zapomněla znovu nanést rtěnku. Tento look může na někoho působit poněkud ušmudlaně. Nebo také hravě rebelsky, neotřele a přirozeně. Záleží na úhlu pohledu. Každopádně proč nevyzkoušet něco nového?

Nehty nalakované jen napůl

Tento kosmetický trend lehce připomíná francouzskou manikúru, až na to, že namísto tradičního bílého laku na konečky nehtů zvolíte výraznější barvu laku a nanesete ji až doprostřed nehtu. Stejně jako při francouzské manikúře, i zde se vám budou hodit lepící pásky, díky kterým lak nanesete přesně tam, kam chcete. Pak už stačí jen jedna vrstva průhledného laku na nehty a máte hotovo. Velice jednoduché a přitom efektní a moderní. Výběr barvy laku na nehty je čistě jen na vás.



Komentáře

Hanýýsek
Tak z těchto hitů se mi líbí jen to nalíčené oko. A to dost!! Ale sama to takhle nezvládnu
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.