arrow
profile_image
eritrin
od 9. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj všem,

miluju zbojnické placky, které pečou v hypermarketu Globus. Jsou z kynutého těsta se zapečenou anglickou slaninou a sýrem. Chtěla bych si je udělat doma. Už jsem zkoušela několik různých receptů, ale stále to není ono. Nevím, jak na to těsto, aby bylo tak chutné, nadýchané a vláčné tak, jak to umí právě v Globusu. Není tu třeba nějaká pracovnice z tohoto řetězce, která by prozradila výrobní tajemství?

arrow
profile_image
Petunie
od 23. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

To Ti nikdo neprozdradí.. v těchto řetězcích podepisují pracovníci smlouvy o tom, že nikde nebudou prohlašovat, z čeho dané výrobky vyrábí

arrow
profile_image
Petunie
od 23. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

To Ti nikdo neprozdradí.. v těchto řetězcích podepisují pracovníci smlouvy o tom, že nikde nebudou prohlašovat, z čeho dané výrobky vyrábí

arrow
profile_image
eritrin
od 9. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Tušila jsem to, ale zkusit jsem to musela. Chtěla bych vychytat to těsto, ale stále se nedaří. Tak kdyby měl někdo recept, jak tomu z Globusu alespoň přiblížit, tak sem s nim.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

jo ty jsem tam taky objevila a stala se závislá, ale bude to asi jednoduchý těsto, mouka, mléko, možná bych udělala kvásek, sůl, vykynout a upéct hodně udělá ta slanila a sýr

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené