kamculenka
Já mám ráda i krupici)

Kamculenka
Nekaž nám to, je to hobití papkání, no...

No jo, vy hobiti...

Ne já bych to asi nevzala do pusy...stejně tak jako maso z králíka... Uaaaa! Až mě ztřeplo.... ale když Vám šmakuje, super, ni?

arrow
profile_image
džína
od 28. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hobitka
Já hobit nejsem a hlavně vločkovou, ale i pohankovou, jáhlovou, krupicovou, rýžovou kaši mám skoro každý den ne proto, že bych "musela", ale že mi chutná . Taky je dobrý a hlavně rychlý kuskus.

džína
Ta pohanková je jaká? To se dělá stejně jak vločková?

džína
Taky je dobrý a hlavně rychlý kuskus
Heeeeej, kuskus je boží, výborný, ksvělý, to je fakt něcíčko slint....

Holky, která si počítáte kj a nemůžete zhubnout... http://www.mte.cz/bmr.php je kalkulačka, která Vám spočítá Vaši denní potřebu kJ a jak budete pod tímto limitem, není možné, abyste nehubly... samo pohyb pro svalíky a ne rozkydlej rosol...

arrow
profile_image
džína
od 28. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Kirkuše
Nevím, jak děláš vločkovou, ale já obě přes noc máčím a pohanku nevařím (někde jsem kdysi četla, že by se neměla, už nevím proč), vločkovou někdy, když do ní dám nějaké ovoce, které potřebuje přejít varem. Pohanka by se podle nějaké teorie měla jíst hlavně od podzima do jara (taky už nevím proč ). A pohanku my papáme s kapustou nebo i zelím a masem (šunkou, sojovým), někdy napůl pohanka/rýže a okořenit majoránkou a pepřem. A komu to nechutná, prosím nekomentovat, každý máme jinou chuť .

džína
Já neřekla že nemáte jinou nebo nemáme jinou chuť, opět to byl jen názor, tak jao tvůj že ti to chutná )

arrow
Neprodává v Bazaru

Kirkuše
Taky by jsem chtěla prosím receptík na vločkovou kaši Já jsem ji jídávala i dřív.Vločky jsem namočila do mléka a pak uvařila,samo to zhoustlo.To je mnamka

arrow
profile_image
džína
od 28. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

kamculenka
Jasně . Já jen, že by to mohlo odradit někoho, kdo to ještě nikdy neochutnal .

džína
A tak to je tak vždycky i kdyby to byla třeba slaďoučká mandarinka...kdyby ti někdo řekl že je to hnus hnusnej nejhnusovější, taky bys váhala zda to dát "do kušny"

arrow
profile_image
džína
od 28. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

axa
Já dávám sojové mléko až nakonec, namáčím do vody. Ono hodně záleží na chuti, co si dá kdo za ovoce. Já pro sladkou chuť skoro vždy rozinky, ty namáčím večer s vločkama, jablka se skořicí, švestky se skořicí, meruňky, maliny, ostružiny, rybíz, josta, jahody, různé kombinace, ořechy, jak psala Hobi. A neomezuju se jen na ovesné vločky, ale i žitné, pšeničné, pohankové.

arrow
profile_image
lauraa
od 29. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

džína
Já to asi zkusím taky, kolik vloček na jednu snídani dáváš? Jen namáčíš a pak už nevaříš? Chutnají mi jogurty s obilninami, to bude asi podobná chuť, že?

axa
ten recept je od Hobitky na pobočce v RECEPTY.Jak je nějaký recept,tak ho tam dávám.

kamculenka
KusKus u nás absolutně není!!!! Musím ho jít sehnat do Kroměříže.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené