arrow
profile_image
wilis4
od 12. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já mám tedy ten z úplně prvního příspěvku a pěnu dělá opravdu parádní - můžu doporučit

arrow
profile_image
Zirafka82
od 12. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na wilis4: z ty Tescomy?

Já mám doma už několik let tento od fy Bodum a jsem moc spokojená. Připravuji z polotučného čerstvého mléka, (tzn ne z krabicového), mléko je třeba hodně nahřát, ale ne vařit. Pak hodně našlehat a ještě po našlehání je dobré s nádobou párkrát bouchnout o stůl a lehce s mlékem uvnitř zatočit (odkoukáno z kaváren) , tím se z toho dostanou ven bublinky a pěna bude hustší.
Kamarádka má stejný, jen ta nádoba je kovová a také dělá pěnu hezky hustou.

leha na mlko

Až si odpoledne budu dělat kávu, můžu Ti sem hodit nějaké fotky z přípravy.

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

URL má to hezký název "pěniče mléka"

arrow
profile_image
Zirafka82
od 12. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na sartre: hod. budu moc ráda

Moje dnešní káva.
Jinak si myslím, že by se dala udělat pěna i z toho plastového pěniče, co ukazovala svarcovaeva vypadá to skoro jako šlehač šlehačky, výrobek německých soudruhů Viděla jsem ho prodávat v domácích potřebách.
Myslím, že důležité je, co je na konci té tyče. Musí to být hodně jemné sítko.

zatek

pna

kva

arrow
profile_image
Zirafka82
od 12. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na sartre: Dokonalost

arrow
profile_image
niicole mojeid
od 17. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na sartre: no ty brďo, to je krásný lattéčko

pracuju v kavárně a tam šleháme mléko párou, doma to ale taky v pohodě hezky našlehám (máme kávovar delonghi, ale kolik jsme za něj dali, to bohužel nevím )... podle mě spíš záleží na grifu než na páře, nevím, zkuste kdyžtak mrknout na videa na youtube, musí se dát ta náhubka asi tak cm pod hladinu a potom pomalinku s konvičkou dolů, aby náhubka byla pořád kousek pod hladinou... pak párkrát s konvičkou klepnout, pořádně míchat a kvedlat, aby byla pěna taková skleněná bez bublinek a je to

jinak v jiných kavárnách jsem to taky sledovala a v mé oblíbené mají takový mixérek, asi jako uváděla slečna nade mnou

My máme presovač za 50tis a ani ten mi nenašlehá tak dokonale jako pěnič z Krupsu.Je tam program na cappucinko i latte.Šlehá a zároveň ohřívá.Když se dá mléko plnotučné,tak je to dokonalé.Skoro jako šlehačka.Nemám ráda,když´si dám v kavárně cappučinko a je to jen taková skoro vodová bublinková pěna.Kouknu kolik stojí,už si to nepamatuji.Jede u nás 4xdenně.Dělám v tom i dětem našlehané mléko s grankem,jsou z toho hotoví.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené