Libara
fotka v galerce po je super.Tělíčko se změnilo k nepoznání.
Děkuju moc, já jsem taky spokojená a ke spokojenosti úplný chybí jen dvě věci: Pryč s trombozou a lipo boků.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
Pryč s trombozou a lipo boků
všechno bude ,za jak dlouho můžeš na lipku????Po tromboze samozřejmě.

Libara
za jak dlouho můžeš na lipku????Po tromboze samozřejmě.
Až budu mít v pořádku tu trombozu a přestanu brát Warfarín.....Takže když to půjde všechno dobře,tak kolem dubna bych měla prášky pomalu vysazovat. A nevím,kdy se může na lipo, jestli v brzské době po vysazení nebo nějaký čas po vysazení ještě čekat.....Pokud bych mohla co nejdřív po vysazení, tak by to vycházelo nějak na duben a toť otázka, jestli jít na lipo hned v tom dubnu a 2 měsíce přežít s kompresem nebo to raději nechat třeba až zas na říjen kdy už nebudou tak velký tepla.....No, nevím zeptám se Janečka kdy se může na lipo a pak se uvidí jak budu mít dlouho prášky........

Zajdulka
že třeba už 14 dní, ale nevím, jestli to riskovat.
No já nevím, možná bych t oopravdu asi neriskovala, zkus se zeptat dr. kdy se do ní můžeš pořádně naložit.

Zajdulka
Máš ranu suchú, ak áno môžeš sa sprchovať, to ležanie vo vani ....ešte chvíľku vydrž.
Dobré ráno

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
A teď nevím, ty už máš termín operace nebo jdeš teprve na konzultaci? A ke komu půjdeš?
v úterý jedu na konzultaci do Plzně.Přemýšlím nad otázkama které mu položím.Jsem asi divná,ale mám pocit že na něco zapomenu a doma mě to nedá spát.

KLUBKA
jo, snažím se, měla záchvat a nemohla dýchat = laringitida... nebojte, my to zvládnem, jen nemám vůli psát, ale ráda jsem tu s vámi i tak. Díky.
držím palečky,aby bylo vše v pohodě...neboj děti se z toho rychle oklepávají...moje prostřední měla Larigitidu od 1roku co 2měsíce..vždy jak se začla dusit a "štěkat" tak honem zabalit do deky a na studený vzduch,aby se otok uvolnil z dýchycích cest a pak šup do auta do nemocnice..vždy jsem podepsala revers,že ji tam nenechám,hvízdli jí injekci a doma jsem spali i když bylo mínus s oknem dokořán,ona nabalená i v kulichu,ale dobrý....bože,co já jsem se tam s ní najezdila a už má pokoj..zhruba kolem 5-6roku to přešlodržím palce ať to je OK.

KLUBKA
že je na JIPce sama a nemohly jsme za ní...
no právě..mě taky vždy řekli,že tam dcera bude sama a proto jsem podepisovala revers...možná se to může zdát někomu nezodpovědný,ale bydleli jsem blízko špitálu a po té injekci se dýchací cesty otevřou a už by ji stejnak jen sledovali...vy jste to měli asi v horším průběhu..proto je na JIP,já už jsem to pak rozeznala při prvním zakašlání,takže jsem to vždy utlumila v počátku...nejlepší je fakt děcko zabalit a jít s ním na balkon /když je zima/ a nebo normálně,aby se trochu nadýchalo studeného vzduchu z lednice/vlétě/

Neboj,děti jsou bojovníci,ona to zvládne

xxdanielaxx
Jezdili jsme do špitálu skoro jak domů,když bylo tohle počasí.
jo.tak to jste na tom byli stejně

xxdanielaxx
dnes z těžkého alergika s astmatem je poměrně zdravý "chlap
tak já mám zas z těžké alergičky s astmatem,kdy si 3x denně foukala kortikoidy a bez ventolinu neudělala krok z domu,celkem zdravou babu a jsem ráda,že se z toho holka dostala a z těch všech potíží ji zbyla jen alergie na sezam,mák a lísk.ořech..

arrow
Neprodává v Bazaru

Avi
..zhruba kolem 5-6roku to přešlo
našeho malýho ty záchvaty drželi do 9 let a to i v létě.Nejhorší zážitek je z Bulharska.Pokoj bez klima ,venku pařák a malej hlavu v ledničce.Ty noce u otevřenýho okna moc dobře znám........

lolasek
my berem momentálně bromcho-vaxon...také na imunitu a na alergie zodac v sirupu
xxdanielaxx
jediné co spolehlivě zabíralo byl pak ten Singular.........alergické hodnoty byly u něho některé nezměřitelné.........alergik na vše.
holce pak hodně zabral Rybomunil..i klukovi,taky jsme museli foukat-od jeho 8měsíců byl na foukačkách...a dobrý,po Rybomunilu nefoukáme,je v pohoje to taky na imunitu.

Libara
Jsem asi divná,ale mám pocit že na něco zapomenu a doma mě to nedá spát.
Taky jsem pořád o něčem přemýšlela, holky mi radili ať si to napíšu na papírek. Jsem si říkala, proč bych si to měla psát, že to nezapomenu.........Prdlajs,všechno jsem zapomněla při vstupu do ordinace......Takže si to klidně napiš a jdi k mudrovi s papírem.

xxdanielaxx
počtem sklenek bacardi se zvyšuje počet teček
tak to už si jich měla teda dost...

Avi
Ježiši, chudáci dětičky - to jste si museli pěkně užít, co? Já tohle neznám, ale bylo období kdy jsme jezdili hodně píchat uši, ale to je proti dýchání prd...........

Pusinka
Holky, vstávat, vždyť je už půl 7!!! Kdepak jste všichni
to jsem měla ještě čtvrt hodinky spánku vstávám v 6:45

smajlik229.gif

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené