budulinkova
naštěstí se mě na dnešek nic nezdálo.
Žádný švestičky nebyly?

petula32
musím běžet.
Tak utíkej, ale pomalu, tak zatím ahoj.

budulinkova
s kratší čepelí
Koupím mu rybičku, snad se ještě dělají .

budulinkova
brát něco doktorovi by bylo asi blbé nebo se to dělá?
No já nevím, vím že moje obvoďačka má před Vánocemi kupu dárků u sebe od lidí. Myslím si, že díra se mi do Vánoc nezahojí a už jseem taky přemýšlela, zda koupit Janečkovi něco malýho......Ale co??? Nevím, zatím to moc neřeším, to byla jen taková úvaha....Myslím, že sestřičkám kafe neuškodí, ale já nic nedávala v nemocnici......

budulinkova
kudra lybička
Tak to je krásný . Můj nejsterší zas neuměl říct telefon. Vždycky to byl teleefon. A adélce bude v únoru 5 a zas si plete slovo nosorožec. Říká: nosožorec . A to jsem vždycky mrtvá smíchy . A naschvál ji zlobíme a říkáme ji - Áďo, řekni nosorožec a ona nosožorec .
Ale teď mě něco osvítilo, manža je myslivec, tak něco na sebe. Takhle jsme mu kupovali strojení do lesa ke 30 tinám. Vybral si co potřeboval, já to zaplatila najednou ( kolem 9.tis. to tenkrát bylo) a pak jsme se o to smou i jeho mamkou podělili..... Nebo něco na hokej,co by si vybral.......Ježíš, já mám najednou nápadů , ale určo z toho zrovna nebude potřebovat.

budulinkova
aby to nevypadalo blbě a zároveň to neurazilo
Myslíš jako to, že jim dáš kefe? Myslím, že kafe nikdy neuškodí a urazit? To už vůbec ne....

budulinkova
já se snažím něco originálního a praktického
No, a t oje unás problém. Doteď se v něm moc nevyznám - c ose týče dárků. On by něco třeba chtěl a neřekne mi to z důvodu, že by o tom věděl a pak by to pro něho nebyl dárek - prostě na zabití .

Bříško

Bříško
pak to raději smažu,aby jsem neděsila čekatelky
pozdě

ahoj všem

než jsem vás od rána dočetla tak jsem ani nedoobědvala ......

arrow
Neprodává v Bazaru

Bříško
Díky bříško ,to je fakt neuvěřitelný co ty naše těla dokážou vyhojit.Když koukám do tvojí galerky tak bych tomu ani nevěřila žes to tak měla, no klobouk dolu jak jsi to zvládla.
Já mám pořád pocit že když to tam naleju že mi to tam někam vteče do břicha a že mi tam pak třeba zůstane čvachtat odvar z řepíku, ale to je asi blbost,já vím a pěkně to tam naleju hned za chvíli, po 12.hod přebaluju tak mi drž palce.

ovečka
panenko spravedlivá , na nic nečekej a upaluj k mudrovi tohle se určo samo nezahojí , když se to během 2 dní takhle rozjelo , tak příští týden budeš otevřená jako na operačním stole......prosím jdi tam

Bříško
nemáš koukat
Bříško copak koukat ale jest nebudu - a takovej dobrej obídek mám

arrow
Neprodává v Bazaru

nikky
Taky si říkám že za týden budu na dva kusy.
No snad to k němu stihnu než se rozpadnu, ale na druhou stranu
s tím asi stejně nic dělat nebude, když Bříšku to asi taky nešil a Pusince taky zatím ne, tak mi asi řekne to samý koupat v řepíku a přikládat betadin.

budulinkova

budulinkova
trochu hladovky nám vůbec neuškodí
souhlasím

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené