zda
Preväz, to mám rada, vymeň si len sterilné štvorce
No jo, to se ti to povídá, mám je prosáklý všechny a když je všechny oddělám, tak spadnu z křesla až uvidím ty díry. Nejsem schopná se na to podívat.

lolasek
já byla z váhy svého dítka zděšená také..4,30 a 55 cm
no teeeda....ty takovy tintitko a takovy giga mimino porodit, to je teda
uctyhodny vykon.....aauuuu...aaauuuu.....

Pusinka
Aha, tak až se mě příště zeptá jestli mě to bolí, budu tam kňučet jak pes, jak se to nedá vydržet . Hlavně aby mi pak neřekl, že ještě nezačal .

....fakt mne uz tecou slzy....a i nudlicku jsem tad utrela....

Pusinka
Beruschka
holky,těhotná jsem měla 90kg.........tak to jsem jasný vítěz....synek měl 3,95kg a vzhledem k tomu,že mám úzké kyčle šel císařem

Pusinka
Nejsem schopná se na to podívat.
Musíš to vymeniť, lebo do rána by to zaschlo a pri odstraňovaní by si to zas rozkrvácala, buď statočná veď si chcela byť sestrička

xxdanielaxx
vzhledem k tomu,že mám úzké kyčle
Taky mi doktorka při příjmu měřila kyčle, co doktorka - stará bába s osmičkama dioptriema, teď ji to měřidlo několikrát spadlo na zem a když už jsem to měla na jedný kyčly, tak se jí to rozpadlo v rukách . Musela přijít sestřička,aby jí to dala dokupy. Pochybovala jsem o tom, zda je to vůbec doktorka a ví co dělá. Sestřička mě ujistila, že doktorka opravdu je a že má bohatou praxi (což bylo vidět na její vizáži)........

Pusinka
Pochybovala jsem o tom, zda je to vůbec doktorka
třeba to byla uklízečka

zda
si chcela byť sestrička
Ale u miminek a nééé na plastice. To, že to musím vymněnit mi je jasný, aby to bylo v čistým. Ptala jsem se ho na Betadine a že ho mám doma , jestli ho na to můžu dát vzhledem k tomu, že mi to vystříhal hodně hluboko. Právě mi ji taky doporučil, že mám dát na čtverec Betadine a nechat na dírách. Ale když na tom budu mít pořád Betadin, zahojí se to, když to bude pořád v mokru?

xxdanielaxx
třeba to byla uklízečka
O těch mi ani nemluv. Druhý dítě se narodilo dopol. v půl 10 a v 9 hod kolem mě lítala na sále uklizečka a koukala na mě jak na zjevení. Měla jsem chuť jí plácnout tím koštětem. pokud je sál plnej, tak tam hadrošmátra nemá co dělat. A ona mi ještě koukala mezi nohy .

Pusinka
Ale když na tom budu mít pořád Betadin, zahojí se to, když to bude pořád v mokru?
no, tak to se urcite nezahoji....ta rana musi dychat a mit moznost uschnout....

Pusinka
Druhý dítě se narodilo dopol. v půl 10 a v 9 hod kolem mě lítala na sále uklizečka
kdybys zůstala jen u jednoho dítěte,tak jsi si tento zážitek mohla ušetřit

Pusinka
Právě mi ji taky doporučil, že mám dát na čtverec Betadine a nechat na dírách. Ale když na tom budu mít pořád Betadin, zahojí se to, když to bude pořád v mokru?
Betadin je dezinfekcia ktorá vysušuje, môžeš ju dať na štvorec, nebude to stále mokré, ono to po čase vyschne. Potrebuješ to teraz ošetrovať keď vystríhal nekrotické odumreté tkanivo.
Dobrú noc

arrow
Neprodává v Bazaru

Betadine mi to taky dost vysušuje, vdycky se to pekně po ní zatáhne

zda
Potrebuješ to teraz ošetrovať keď vystríhal nekrotické odumreté tkanivo.
Jo, to říkal, že t obyla odumřelá část, proto to asi nebolelo...... Dobře, budu dávat Betadine i nadále. Díky a dobrou noc .

Holky, tak já se s vámi taky rozloučím a přeju klidnou dobrou noc. Pokusím se vymněnit si gázu na mých vystříhaných dírách a nesesypat se z toho. Zítra nevím, jestli se ukážu. Celý odpoledne budu dělat nehty - od dvou až do půl 8, a od 8 hod je v kině Bathory, na kterej to zas nedopadne.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené