arrow
Neprodává v Bazaru

Marge1980
Holky, nevíte jaký bus jezdí k Janečkovi k té klinice?

arrow
profile_image
michaela130
od 6. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

vinokava
Děkuji broučku No já si taky připadám jak těhotná.Po vnitřkách jsem se normálně vešla do uzkejch džín ale teď se do noch asi nevejdu.No ale jsem doma až do středy tak to už bude lepší.

bóbika
jo, dělal mi jen spodní břicho, koukala jsem do zrcadla- nerovnost zatím žádná, snad nebude a břicho vypada plošší (ale 200ml mi pořád příjde málo i když fakt nevím), jinak mě to vůbec nebolelo ani po zákroku, ani pak a ani teď-připadám si jako bych měla už tak min. týden po, takže na bolest je cool lipo vyborná.

vinokava
ahoj, neříkal ti Janeček kolik ti hodlá z břicha vycucnout?- čistého tuku?.. Atˇvím, jak jsem na tom.

arrow
Neprodává v Bazaru

ahoj holky, nemáte někdo zkušenost ,že po celkové anestezii se vám třeba opozdila menstruace či jste jí nedostaly vůbec? Mě ted´ ten problém trápí, na zákroku jsem byla 17. a 20. jsem to dostala, ale pouze na 2 hodiny a od té doby nic, nikdy jsem žadné problémy neměla, takže to svádím na tu operaci, co by to mohlo být?

arrow
Neprodává v Bazaru

jajaja
Ahoj, neříkal mi nic. Řekl mi jen cenu 5 500,- a podle toho jsem usoudila, že toho moc nevezme. On mi i říkal, že toho moc brát nemůže (mám strie). Tak nevím. Ale ty jsi žásné velké břicho neměla, tak by to mělo stačit. Ono to po laseru ještě splaskává, protože se ten tuk sám vstřebává.

arrow
Neprodává v Bazaru

jajaja
Jdu už v pondělí, tak pak hned dám vědět.

arrow
Neprodává v Bazaru

jana3
Ahoj Jani, já ji po CA dostala dřív a to víc jak o týden (spíš o 14 dnů). Dostala jsem to hned druhý den po lipo!!!! Byla jsem naštvaná, protože bylo vedro, a ta cesta domů nebyla příjemná.

vinokava
asi budu muset přes veškerý odpor zase trochu cičit..protože jinak to břicho mít takové jaké bych ho chtěla asi nikdy nebudu (vrch mi neodsál vůbec-ale je fakt, že tam jsem měla tak 1mm tuku-ale když sedím tak se to nějak nahromadí..třeba bude stačit posílit svaly- píšu to jako by posílení svalů na břiše bylo uplně lehké a přitom to je tak nevděčná práce).

arrow
Neprodává v Bazaru

michaela130
A byli tam na tebe hodný? Nebude jim vadit, když budu fňukat, když mě to bude bolet?

arrow
profile_image
michaela130
od 6. 9. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

vinokava
Byli moc hodní ,když doktor zajel někam dál tak to trošku bolelo ,ale hned ubral.Po jsem to necítila zabíraj ještě ty oblbováky,ale ráno to bylo docela děsný

arrow
Neprodává v Bazaru

jajaja
Tak takový, jako to popisuješ to mám já. Mám taky špek hlavně dole, ale trochu i nad pupkem. A pak to horní břicho je ploché, ale když se nahrbím, tak tam sádlíčko je. Taky bych měla cvičit, ale vím, že je to na dlouhou trať (mám přítele, který dělal vrcholově atletiku, takže o cvičení něco ví a na mém břichu by prý byly vidět první výsledky tak za rok dřiny)

arrow
Neprodává v Bazaru

A ty asi nevíš, co tam jezdí za bus? Tys jela asi autem, co?

arrow
Neprodává v Bazaru

michaela130
Ten předešlý příspěvek je pro tebe

vinokava
to je právě hrůza, já necvičím, protože mě o baví,ale kvůli tělu(když už)-takže rok nevydržím a když už budou výsledky neznamená to že to vysportované břicho takové zůstane, musí se pořád cvičit, na to nemám chuť a ani čas. Ale aspoň trochu, s něčím začnu. Chtěla jsem chodit na bikramjogu, ale u nás to není(dokonce ani v Olomouci ne) a hodina v Praze stoji 350kč-no tak to bych musela vydělávat dost nadprůměrně abych mohla vyhodit 2tis měsíčně jen za cvičení ..teď s kapesným to vůbec nepřipadá v úvahu, tak si asi zapnu DVD a budu něco provádět sama. Jinak to břicho mi bral dolní část a asi 1cm nad pupík, mám ještě tuk i nad tím, ale to u nebral.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené