arrow
profile_image
Anazuz
od 3. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Keramické nože Ceratio, Kyocera nestojí právě málo, proto se ptám, zda se vyplatí tyto peníze zaplatit. Řežou opravdu tak dokonale, jak se píše, anebo jde o bublinu a módní záležitost, která za několik let vyšumí? A musí se brousit, anebo je má člověk "až nadosmrti"?
Podělte se se mnou, prosím, o své zkušenosti.

arrow
profile_image
Ksilhanova
od 26. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahojky, přítel mi přinesl nůž a škrabku Kyocera z jedné reklamní akcičky a za sebe můžu napsat, že bych si ho nikdy nekoupila. Opravdu skvěle řeže, o tom není pochyb, např. rajčata jdou nádherně ale když jsem ho vzala na vykoštění kuřete, tak se kousek uštípnul a to jsem ořezávala zlehka maso od stehenní kosti. Pak jsem mluvila s kamarádkou a ta mi potvrdila, že keramický nůž se hodí jen na krájení měkkých potravin, že ho už má taky vyštípaný jediné, co zatím drží je ta škrabka, jen ji používá pouze manžel, já už zůstanu u klasiky

arrow
profile_image
Anazuz
od 3. 11. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ksilhanova
děkuji Ti za postřeh. S koupí tedy počkám. Možná to bude definitivní, uvidíme.

arrow
profile_image
Ksilhanova
od 26. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Anazuz
není vůbec zač, podle mě je lepší zainvestovat do klasického prof. kuchařského nože, vlastně jsem zatím ani neslyšela o kuchaři, který pracuje s keramickými noži sice běžný musíš ostřit ale aspoň se nebojím že špatně zaříznu a nůž můžu vyhodit

arrow
profile_image
novacka
od 6. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj,

ja mám zcela opačný názor. Tyto nože mám uz několik měsíců, a žádny zoubek a jsou stále stejně ostré. V návodu ale píšou, že tyto nože nemohou nahradit klasické ocelové nože, práve proto, že jsou dost křehké. Jednám tak tedy podle toho s nimi. Není to tak složité, protože i s klasickými noži zacházím opatrně. Jediný rozdíl je v tom, že takový nůž ihned po použití opláchnu a vrátím zpět do dřevěného držáku, aby se někde nepovaloval. Možná se ti to bude zdát jako "opruz", ale jde si na takový režim velmi snadno zvyknout.
S cenou to taky zase taková hrůza není, já to nakupovala na keramickenoze-levne cz a sada 3 nozu se skrabkou mne prisla asi na 1.500,-

arrow
profile_image
hanicka2000
od 25. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji novacka: nože mám uz několik měsíců, a žádny zoubek a jsou stále stejně ostré. V návodu ale píšou, že tyto nože nemohou nahradit klasické ocelové nože, práve proto, že jsou dost křehké. Jednám tak tedy podle toho s nimi. Není to tak složité, protože i s klasickými noži zacházím opatrně. Jediný rozdíl je v tom, že takový

To jsi koupila pekne draze za 3 noze a skrabku davat 1500 je dost, ja jsem je koupila na gastromexu o 500 kc levneji a jeste jsem usetrila za postovny, muzes si to tam vyzvednout osobně a jeste si vybrat co ti vyhovuje

arrow
profile_image
gef
od 13. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Keramický nůž představuje obrovské ulehčení práce v kuchyni. Krásně se s ním krájí jak zelenina, tak maso. Sám jsem zakoupil pár kousků na tomto webu, který mohu jedině doporučit - keramicke-noze-akce.cz

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené