arrow
profile_image
DragonLady
od 10. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Už pár dní mi vrtá hlavou, jak se asi jmenuje a hlavně jak se připravuje buchta (řezy), kterou si pamatuju z dětství od babičky. Byly to dva korpusy (spodní tmavý, vrchní světlý) spojené kávovým krémem, polité tuším čokoládovou polevou.

Děláte někdo tuto dobrotu? Jaký je postup přípravy - především krému? Předpokládám, že korpusy byly klasické piškotové?

Pamatuju se, jak jsem se toho mohla "užrat" a chtěla bych si to připomenout.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené