Zázrak do kabelky

Také neustále zápasíte s nepořádkem ve své kabelce? Každá toho potřebujeme mít spoustu stále při ruce - telefon, který neusále zvoní, diář, žvýkačky, rtěnku, peněženku, klíče...

img

Luxury Bags nabízí skutečně luxusní organizér, který neudělá ostudu žádné kabelce

Kdykoli ovšem nutně potřebujeme některou z těchto "maličkostí" nahmatat na dni své kabelky, záhadně zmizí a objeví se až ve chvíli, kdy nám při tom zápasení kabelka vypadne z ruky a celá se vysype (nejlépe ještě před širokým publikem).

Jak je možné, že ať hledáme cokoli, je to vždy tou poslední věcí, která se nám po nekonečných minutách štrachání a přehrabování dostane do ruky? Záhada dámské kabelky se zdála být nevysvětlitelná a o co hůř, neřešitelná. Kdyby tak existovalo kouzlo, které by v kabelce dokázalo v mžiku objevit, co hledáme a ještě nám to přičarovat přímo do ruky...

Kupodivu stačil dobrý nápad a zázrak byl na světě! 

zoom

Organizér do kabelky od Luxury Bags

Šikovný organizér do kabelky, vyrobený z toho nejlepšího materiálu a nejkvalitnějších komponentů můžete zakoupit na www.luxurybags.cz. Tahle skladná věcička s velkým množstvím kapsiček a přihrádek, kterou snadno umístíte do téměř každé kabelky, Vám odteď může dělat společnost každý den a zjednoduší a zpříjemní Vám pobíhání po městě, vyřizování schůzek, či nakupování, zkrátka každou chvíli, během které potřebujete mít obsah své kabelky v pohotovosti. Luxury Bags nabízí skutečně luxusní organizér, který neudělá ostudu žádné kabelce, ba naopak, chrání její interiér před znečištěním či poškrábání. Navíc, díky jednoduchému přesouvání organizéru s celým obsahem, můžete snadno měnit kabelky, jak často jen budete chtít!

Organizér do kabelky je v současnosti dostupný ve čtyřech barevných provedení, přičemž černo šedá varianta je natolik decentní, že se hodí i pro pány. Dále je k dispozici luxusní šedá varianta tón v tónu ideální do světlejších kabelek a také šedá zdobená červenými zipy. Červený organizér s hnědými zipy byl pak speciálně navržen pro kolekci kabelek značky Louis Vuitton, se kterými barevně koresponduje a v interiéru zcela splyne. 

Luxusní organizér do kabelky je k zakoupení v obchodě Luxury Bags v Maiselově ulici na Praze 1 či na internetových stránkách www.luxurybags.cz za cenu 2490,- Kč.

Další kontakty:

kamenný obchod Luxury Bags, Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1
tel. 728 81 81 55
email: info@luxurybags.cz



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?