WORLD OF BEAUTY & SPA v pražských Letňanech. 5. a 6. září

Dva dny plné půvabu a inspirace prožijí návštěvníci veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v pražských Letňanech. 5. a 6. září budou ve společnosti módních návrhářů a známých modelek, které představí nové kolekce a módní tipy. Ukázky líčení nových trendů a povídání se zajímavými hosty.

„ Letošní podzimní sezona přeje pastelovým tónům v kombinaci s neutrálními barvami jako je šedá a přírodní tóny béžové a hnědé. Kombinacím různých textur materiálů jako je kůže, kožešina, semiš. Luxus se míchá s jednoduchostí a rafinovanými doplňky a dochází tak k jejich vrstvení“, řekl Pavel Bauer, jeden z nejznámějších českých vizážistů s bohatými zkušenostmi ze zahraničí

V podzimních trendech v líčení uvidíme metalické odlesky, přes barevnost líčení očních stínů a linek až po velmi nahé neutrální líčení pleti. Větší důraz bude na očích a řasách.

zoom Zvětšit

WORLD OF BEAUTY & SPA

„Pro denní líčení bych doporučil střídmost a vyváženost. Nepřehánět s podkladovým make upem a s barvami. Postačí lehký make up tvářenka, řasenka a rtěnka nebo lesk. Velmi populární jsou barevné kondicionéry. Není nutné také příliš pudrovat pokud nemáte mastnou pleť. Oční stíny si na den volte jemnější na večer pak můžete přidat i linky“, doporučuje dále Pavel Bauer. 

A protože je září také pro mnohé časem přijímacích pohovorů, nástupu do nového zaměstnání či školy, kurzů, přidává několik tipů: „je dobré zvážit barevnost a celkové sladění /harmonii/ s oblečením. Opět jednoduchost ale rafinovaně doplněna barevným akcentem může působit velmi pozitivně. Zapomeňte na velký make up a buďte více přirozená. Všeho s mírou. Tak abyste působila pěstěně, zdravě a sympaticky. Jde o Vaši budoucnost. Je třeba zaujmout osobností schopnostmi a ne líčením. Srovnáme-li líčení žen v ČR a v zahraničí, české ženy jsou více konzervativní a bojí se třeba červených rtěnek. Ale na druhou stranu jsou velmi kreativní a začaly používat v hojné míře kvalitní produkty. 

Pavla Bauera, dvorním vizážistou pořadů Star dance, X factor, Top star, Super star, Máme rádi Česko, Muži proti ženám, a dalších budou moci vidět 5. a 6. září návštěvníci 18. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA v pražském veletržním areálu v Letňanech. Setkají se tam s dalšími populárními osobnostmi, mj. i vizážistkou Štěpánkou Podroužkovou, mistryní ČR a mezinárodní mistryni v make-upu 2002. Ta pro podzimní sezónu doporučuje jako jeden z trendů opět make-up v duchu klasického kouřového líčení, ale ne do černa, ale do hnědo vínova a velmi výrazný. Rty jsou k tomu světlé anebo klasické červené. 

zoom Zvětšit

WORLD OF BEAUTY & SPA

Dále pokračuje: „ U mladých dívek vyšších škol bych doporučila, pokud trpí akné, také kamufláže (korektory), které mají vysokou krycí schopnost, jsou voděodolné a je vhodné je zapudrovat fixačním pudrem. K tomu jen řasenku a lesk na rty popřípadě jemné pastelové oční stíny.“ 

Naopak u líčení do zaměstnání radí volit barvy očních stínů méně nápadné, přirozené tóny, které můžeme doplnit výraznější rtěnkou. 

Líčení je velmi individuální u každé ženy, proto Štěpánka doporučuje konzultaci u vizážistky, která poradí, jaké líčení je pro Vás vhodné ve volném čase a jaké do zaměstnání. Pro inspiraci zve na kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY AND SPA 5.-6.9. 2014, kde si se Štěpánkou Podroužkovou můžete vyzkoušet trendy nadcházející sezóny. 

Inspirující kolekce známého módního butiku předvedou nejkrásnější dívky- Miss ČR Lucie Křížková, 2.Vicemiss ČR Veronika Procházková, Taťána Makarenko a další. 

V pátek v poledne proběhne na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA vyvrcholení charitativní akce na podporu Sportovního clubu Jedličkova ústavu pod názvem „Setkání šampionů a borců“. Jde o projekt charitativního kalendáře, kdy v hledáčku fotografa Roberta Vana byli naši olympionici společně se sportovci z Jedličkova ústavu. Robert Vano, olympionici, sportovci Jedličkova ústavu a další osobnosti, které projekt podporují, se setkají s návštěvníky v pátek 5.9 v poledne přímo na podiu veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, kde si budou moci zakoupit kalendář, který je velice zdařilým projektem, zároveň si jej nechat podepsat přítomnými osobnostmi či získat pamětní foto. 

V Letňanech na přilehlém letišti bude také k vidění 6. září největší setkání historických letadel československé konstrukce, mnoho dalších strojů ve vzduchu i na zemi, akrobatické lety a seskoky padákem. Dalšími atraktivními veletrhy v areálu budou Sběratel, investor i Minerály a drahé kameny.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.