Vlasové trendy pro podzim zimu 2015/2016

Nejmódnější účesy nastávající sezóny jsou překvapivě velmi snadné na výrobu a zvládnete je bez problémů sama doma. A které, že to jsou?

Nízké culíky

img

Radujte se! Snad nejjednodušší účes vůbec patří mezi hlavní účesové trendy této sezóny. Pokud jste pyšnou majitelkou dlouhých či alespoň polodlouhých vlasů, bude vám k vytvoření supermódního účesu stačit obyčejná gumička. Letos se culíky nosí tak, aby vynikla krása a zdraví vašich vlasů, čili žádné zašmodrchané urousané culíky, ale krásné lesklé vlasy sepnuté do nízko posazeného culíku.

Čelenky

img

Ráda byste pozměnila svůj již poněkud okoukaný účes, ale nemáte odvahu povolit kadeřnici použít nůžky ani se vám nechce nijak radikálně měnit barva vlasů? Pak není nic jednoduššího, než vykouzlit nový vzhled pomocí módní čelenky do vlasů. Čelenky letos hlásí velký comeback a záleží jen na vás, jaký typ čelenky si vyberete a jakým způsobem ji do vlasů zasadíte.

Drdoly

img

Velký návrat hlásí také klasické drdoly á la baletka, ovšem v trochu netradičním mladistvě vyhlížejícím uvolněnějším podání. Drdoly z přehlídek pro podzim a zimu 2015 totiž můžete bez obav nosit jak na běžné denní nošení k džínám a triku, tak i na večer, kdy můžete přidat trochu lesku ve spreji či lak na vlasy, který neposlušné vlasy udrží tam, kde mají být.

Postranní pěšinka

img

Hippie bohémský styl se sice i tuto sezónu drží na módním výsluní, ale pěšinka upřostřed hlavy, tak typická pro sedmdesátá léta, ustoupila sofistikovanějšímu looku elegantních postranních pěšinek. Ať už si vlasy narovnáte žehličkou na vlasy, necháte je přirozeně zvlněné, zvolíte moderní nízký culík nebo drdol, či vyzkoušíte mokrý vzhled vlasů, zkuste si vlasy rozdělit postranní pěšinkou.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.