Víme, které barvy z vás udělají královnu letošního podzimu!

Venku se ochladilo. Přišel čas vyměnit lehké halenky za svetry a kabáty. Není to ale jen o střihu, mění se i barvy oblečení a je třeba k nim zvolit vhodnou obuv, módní doplňky a nezapomenout ani na „drobnosti“ jako je dokonalá manikúra. Chcete vědět, jaké barvy letí? Čtěte!

Vínová a bordó

img

Snad už jen proto, že k podzimu neodmyslitelně patří vinobraní, je pochopitelné, proč jsou tyto odstíny ideální na podzim. S vínovou rozhodně nemusíte šetřit. Kombinujte ji s černou nebo šedou, zvolte výraznou rtěnku a řasenku. Bordó ozdobte své nehty a máte jistotu, že jdete ruku v ruce s letošními trendy.

Cihlová a skořicová

Dáváte přednost barvám do červena? Sáhněte po cihlovém nebo štiplavém skořicovém odstínu. Barvy v sobě mohou mít přimícháno víc hřejivé oranžové nebo naopak tmavší červenohnědou. Všechny varianty jsou nápadité, elegantní a zahřejí už od pohledu. Okolí vám bude závidět.

Tip: Laky na nehty jsou podceňovanou součástí upraveného a opečovávaného vzhledu. Dokonale upravená manikúra je třešničkou na dortu každého promyšleného outfitu a perfektního make-upu. Proto bychom na ni neměli nikdy zapomínat. Zvlášť, když na trhu je takový výběr odstínů!

Modrošedá a metalická modrá

img

Jako skvělá kombinace se osvědčila nenápadná šedomodrá barva s třpytivou hlubinnou modrou. Oba odstíny působí uklidňujícím dojmem, a jelikož modrou rtěnku nejspíš ve výbavě nemáte, zkuste v těchto barvách zvolit nehty, boty a doplňky. Chvála ze všech stran na sebe nenechá dlouho čekat.

Nude a růžová

img

„Nude“ barvy jsou takové, které svým vzhledem připomínají přirozené tělové odstíny. Jedná se tedy o škálu od pleťově růžové přes okrovou, šedobílou, světle hnědou nebo jemně zlatou. Tyto barvy ladí nejen s vaší kůží, ale také s jakoukoli další zvolenou barvou. Volba je jen na vás.

Rada: Klasické laky na nehty mají naneštěstí krátkou životnost. Pokud netoužíte co tři dny znovu upravovat nehty, vyzkoušejte gel laky. Práci s nimi zvládnete lehce doma, ale vydrží zdobit vaše nehty i tři týdny. Výběr barev je obrovský a existují i takové, které mění barvu v závislosti na okolní teplotě. 

Tmavě zelená a olivová

img

Jako z hlubin začarovaného lesa, přesně taková – velmi sytá, tmavá a výrazná – je zelená letošního podzimu. Úžasně vypadá v kombinaci se zlatými doplňky nebo odstíny do oranžova. Světlejší alternativou je olivová zelená, která si naopak rozumí s hnědou nebo červenohnědou.

Stříbrná a šedivá

Léto, které obvykle přetéká třpytkami, už je za námi, ale oslnivá stříbrná se nikam nevytratila. Je tu jako záchrana pro ty, které se prostě bez něčeho třpytivého neobejdou. Ladí k většině barev a krásně doplňuje odstín hebké šedé, která vám pomůže splynout s davem. Ale díky stříbrné nikdy úplně nezapadnete.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?