Vibrace, které udělají vaše oči šťastné dvakrát denně

Všichni jsme to zažili - probudili jsme se s obávanými tmavými kruhy a váčky pod očima. Ať už za to může probdělá noc, stárnutí nebo jiné faktory, tyto příznaky mohou způsobit, že vypadáme unaveně a starší, než se cítíme. Chcete poradit, co se s tím dá dělat?

img

Co způsobuje, že po ránu vypadáme jako pandy?

  • Stárnutí - S přibývajícím věkem se pokožka kolem očí ztenčuje, čímž se zvýrazňují cévy a vznikají tmavé kruhy. Kromě toho se tuk, který obklopuje oči, může přesunout do dolních víček, což způsobuje jejich opuchnutí.

  • Faktory životního stylu - Nedostatek spánku, nadměrný příjem soli nebo pláč, mohou vést k zadržování tekutin v očním okolí. K otokům a tmavým kruhům může vést také užívání alkoholu a tabáku.
  • Zdravotní potíže - Potíže se štítnou žlázou, chudokrevnost nebo i obyčejná alergie mohou způsobit otoky a tmavnutí očního okolí. Někteří lidé mohou mít otoky také kvůli genetickým dispozicím nebo specifickým lékům.

Estetická chirurgie pro svěží pohled

Chcete řešit kruhy pod očima jednorázově a rychle? Najděte si kliniku estetické chirurgie se zkušenými dermatology. Invazivní lékařské zákroky ale mohou být nákladné, bolestivé a mohou vyžadovat dlouhou dobu rekonvalescence.

Operace očních víček

Tento chirurgický zákrok odstraňuje přebytečnou kůži i tuk z horních a dolních víček, čímž redukuje váčky a kůži vypíná. Je oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají trvalejší řešení svých očních problémů.

Lékařské tetování - vpravení pigmentu do ztenčených oblastí kůže

Lékařské tetování je moderní metoda, která pomáhá maskovat nepravidelnosti kůže tím, že do ní vpravuje pigment. Tato technika je často využívána k obnově vzhledu oblastí, kde kůže ztratila svůj přirozený odstín. Procedura je obvykle rychlá, s minimálními vedlejšími účinky, ale je důležité najít odborníka s licencí a zkušenostmi.

Dermální výplně k zakrytí krevních cév, které způsobují zabarvení kůže pod očima

Dermální výplně mohou efektivně maskovat tmavé kruhy pod očima. Vpravené látky vyplňují oblast pod očima a zároveň zakrývají krevní cévy. Výsledkem je svěžejší a mladistvější vzhled bez viditelných tmavých skvrn.

Karboxyterapie ke zvýšení průtoku krve do oblasti pod očima

Karboxyterapie je léčebná metoda, která využívá injekce oxidu uhličitého k stimulaci průtoku krve v oblasti pod očima. Jeho vlivem dochází k roztažení cév a stimulaci tvorby kolagenu. Současně působí lipolyticky, tedy dokáže rozpouštět tuk. Karboxyterapie slouží nejen k vypnutí a omlazení pleti, ale řeší celou řadu dalších kožních problémů.

Kvalitní funkční oční krém s vibračním aplikátorem?

Není oční krém jako oční krém. Pokud chcete řešit kruhy pod očima a otoky, musíte jít na jistotu po konkrétních látkách ve složení.

Co hledat ve složení očního krému proti otokům a tmavým kruhům?

  • kofein pro zmírnění otoků
  • kolagen a kyselinu hyaluronovou pro zpevnění a hydrataci pleti
  • peptidy pro regeneraci pleti a vyhlazení vrásek
  • výtažky z rostlin, které zamezují znovu ukládání tuků v očním okolí (např. Chrysanthellum indicum)
  • látky omezující kruhy pod očima (např. Slimexir)


Jděte na to jako chytrá horákyně

Oční krém můžete klasicky jemně vklepávat konečky prstů do očního okolí. Můžete krém skladovat v ledničce, aby i chladil. 

Nebo si to můžete zjednodušit a péči zefektivnit. Pořiďte si La Daumé oční krém se sonickým chladivým aplikátorem. Použití chladivého sonického aplikátoru očního krému pomáhá snížit otoky a mnohonásobně zvyšuje efektivitu receptury očního krému. Posiluje pleť a tím zmírňuje i tmavé kruhy pod očima. Výdrž aplikátoru je až 8 hodin. Za tu dobu nejspíše oční krém vypotřebujete a aplikátor můžete použít třeba i na zapracování pleťového séra


Sonické vibrace:

  • aktivní látky dopraví do hloubky pleti, 
  • zvýší cirkulaci krve v pleti, čímž urychlí regeneraci a ještě 
  • podporují tvorbu kolagenu, díky kterému je pleť pevnější a nedovolí vzniku velkých otoků. 
img

La Daumé oční krém proti vráskám, otokům a kruhům pod očima

Pár babských rad na závěr

Než řešit vzniklý problém, je zpravidla efektivnější mu předcházet. Jak? Mírným zvednutím hlavy během spánku, snížením příjmu soli a používáním studených obkladů. I zchlazení čajovými lžičkami nebo sáčky může přinést kýžený výsledek.

Strava bohatá na vitamíny A, C a E může pomoci udržet čistou a vlhkou pleť. Stejně tak hydratace a vyhýbání se dráždivým látkám, jako je kouř a alergeny, mohou také přispět k prevenci otoků.

I když tmavé kruhy a otoky mohou být nepříjemné, pochopení jejich příčin a znalost způsobů jejich léčby vám může pomoci vypadat a cítit se co nejlépe. Ať už se rozhodnete pro chirurgické řešení, kvalitní kosmetiku nebo jednoduché domácí prostředky, nejdůležitější pro výraz obličeje se stejně úsměv.



Komentáře

ALucinka
Používám i čajové pytlíky pod oči.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.