S Dermaheal Cosmeteutical utečete vráskám

Je vaše pleť povadlá, unavená, objevují se vrásky? Ranní pohled do zrcadla vám kazí den a večer to není o moc lepší? Neztrácejte optimismus. Vyzkoušejte Dermaheal Cosmeteutical, účinnou kosmetickou řadu proti vráskám.

img

Zapomeňte na botox! Máme pro Vás krém, který dokáže s Vaší pletí zázraky.

Výjimečná péče

zoom Zvětšit

Dermaheal Cosmeteutical krém proti vráskám

Dermaheal Cosmeteutical představuje ucelenou řadu sestávající z krému, séra a očního krému proti vráskám. Což zní obyčejně, Dermaheal ale obyčejný není. Posuďte samy - kolik kosmetických přípravků ve vašich zásobách je určeno nejen vám, ale i vašim partnerům? Dermaheal Cosmeteutical je určen ženám i mužům, ve věku nad 35 let.

Dermaheal Cosmeteutical krém účinkuje proti vráskám skutečně viditelně, stejně jako sérum a oční krém. K dosažení nejlepších výsledků je ideální řadu používat komplexně.

Jak Dermaheal funguje?

Červená řada přípravků Dermaheal obsahuje růstové faktory a biomimetické peptidy. Jejich působení stimuluje produkci nových kožních buněk, tvorbu kolagenu, elastinu a dalších látek důležitých pro pevnou a mladistvou pleť. Díky jejich působení dochází ke zvýšení elasticity pleti, čímž se předchází vzniku vrásek. Pravidelnou aplikací docílíte vyhlazení již existujících vrásek a celkového omlazení pleti

Luxusní dermokosmetika

zoom Zvětšit

Dermaheal Cosmeteutical oční krém proti vráskám

Přípravky Dermaheal Cosmeteuticals patří mezi to nejlepší z portfolia luxusní kosmetiky společnosti Medaprex (jejíž prodlužovač řas Renokin Lash Lash jsme vám minule představili). Dle subjektivního hodnocení žen jsou dosažené výsledky snad ještě nadějnější než u jiného produktu společnosti Medaprex, krémů 2 Weeks Miracle. Proto toužíte-li po hydratované, mladistvé, pevné a jasné pleti, doporučujeme vám řadu Dermaheal vyzkoušet.


Více informací na www.medaprex.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?