Potřebujete více času pro sebe? Pořiďte si Thermomix

Díky modernímu přístroji ušetříte čas, peníze, místo v kuchyni a nakonec také živiny uvařených jídel. Všechny mixéry, šlehače a roboty můžete rozdat. Thermomix je totiž skvělý pomocník, který má síly za dva. Vlastně za dvanáct…

12 funkcí Thermomixu

zoom Zvětšit

Thermomix dokáže téměř vše

Thermomix skutečně zvládne téměř vše, a to rychleji a účinněji než jiní roboti. Je to neuvěřitelné, jak rychle lze doma doslova vykouzlit domácí zmrzlinu nebo pomazánku pro nečekané hosty. I těsto na housky nebo rychlá polévka pro děti je doslova během pár minut.

Čím to je?

Thermomix umí skutečně 12 věcí, a některé z nich zvládá dělat současně v jeden okamžik.

  • vaří, vaří v páře
  • mixuje, seká, drtí
  • hněte, míchá
  • dusí, jemně prohřívá, emulguje
  • váží, mele

Vaření s Thermomixem - vaření v páře

Díky Varoma systému, tedy vrchní nádobě, která se nasazuje na mixovací nádobu Thermomixu, lze efektivně využít vaření v páře. Výhody vaření v páře jsou obecně známy, připomeňme jen, že vaření v páře není zdravější jen díky absenci tuku, ale suroviny vařené v páře neztrácejí vitamíny a živiny. V neposlední řadě jsou například ryby, ale i zelenina a brambory, po tomto způsobu tepelné úpravy velmi chutné.

img

Markéta Hrubešová používá Thermomix

Ovocné šťávy, kaše pro děti, marmelády… a uklizeno turbo rychlostí

Thermomix je opravdu velikým pomocníkem při mixování, emulgování a třeba zavařování. Vše zastane velmi rychle a kvalitně; a navíc většinou jen v jedné mixovací nádobě. Ta jde mimochodem lehce sundat a velmi snadno umýt. Elegantní je také mytí mixovací nerezové nádoby pomocí Thermomixu samého. Stačí jen nalít vodu, přidat kapku jaru a zapnout turbo…

100 výhod Thermomixu + 1000 receptů

zoom Zvětšit

Vaření v Thermomixu

Thermomix má skutečně mnoho a mnoho výhod. Vyberme si tu jednu, kterou jsme naznačili již v úvodu článku. Zde je krátký příklad toho, jak díky Thermomixu získat čas pro sebe:

Vaření krémové polévky - dáte do mixovací nádoby cibuli, nasekáte za 3 vteřiny, stále ve stejné nádobě ji orestujete za pár minut. Přilijete vodu, dodáte další potřebné ingredience (které Thermomix přesně naváží) a zapnete vaření na 20 min. Odcházíte od Thermomixu a leháte si na gauč. Thermomix vás za 20 minut vzbudí svým signálem. Polévka nepřekypí a ani se nepřipálí (Thermomix ji samozřejmě u vaření míchá). Na vás zbude jen přilít smetanu, zapnout krátce mixování a servírovat horkou, krémovou polévku…

Došly Vám nápady na vaření? S Thermomixem nápady nedojdou nikdy - na 1000 receptů najdete buď v příslušných kuchařkách nebo na www.svetreceptu.cz.

zoom Zvětšit

Říkáte, že na 20minut na gauči, vy tedy rozhodně, nemáte přes den čas? Ale právě, že máte…

Zaujal-li Vás tento unikátní přístroj, pak není nic snazšího, než si ho od nás nechat předvést. Předvedení Thermomixu můžeme společně naplánovat i u vás doma, kde vám náš poradce ukáže fungování Thermomixu naživo. Můžete se tak na cokoliv nezávazně zeptat a hlavně také vše uvařené ochutnat!

Kontaktujte nás pomocí formuláře, jsme tu pro vás.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?