Plážový průvodce: Jak vybrat plavky pro váš typ postavy?

Každá z vás se může v plavkách cítit sebejistě a vypadat skvěle. A nezáleží na tom, zda máte postavu modelky nebo vás trápí pár kilo navíc. Nevěříte? Přesvědčte se a objevte triky, které podtrhnou vaše přednosti a nebudou upozorňovat na nedostatky. Objevte plavky, které vykouzlí ladné křivky, a najděte to pravé přesně pro vás.

img

Objevte plavky, které vykouzlí ladné křivky, a najděte to pravé přesně pro vás.

Plavky pro velká prsa: pohodlí i styl

Příroda k vám byla štědrá a obdařila vás bujnými vnadami? Pak víte, jak je těžké sehnat padnoucí plavky. Velká ňadra vyžadují kvalitní střih a dostatečnou oporu. Proto jsou pro vás plavky s kosticemi nutností. V kombinaci s padnoucím střihem vykouzlí dokonalé tvary a vy si můžete být jistá, že je stále vše na svém místě.

Podívejte se na nejkrásnější modely, které byly speciálně navrženy právě pro velká prsa. Všechny tyto plavky pořídíte na Astratex.cz.

Tip: Na Astratex.cz nejenže seženete ty nejlepší kousky pro velká prsa, ale u většiny modelů máte možnost zvolit jinou velikost horního i spodního dílu. Máte tak jistotu, že vám plavky vždy perfektně padnou.

Plné tvary: neskrývejte se!

Jste holka krev a mlíko? Neskrývejte své ženské křivky a udělejte z nich svou největší přednost! Klíč ke svůdné siluetě je správně zvolený střih plavek. 

zoom Zvětšit

Plavky Morena

  • Pár kilo navíc neznamená, že si nemůžete dovolit dvoudílné plavky! Vždy dejte přednost kalhotkám s vyšším pasem. Velkou službu vám udělá model, který má jinak barevný horní a spodní díl. Výrazná podprsenka odvede pozornost od kritických partií.

Tip: K vybraným dvoudílným plavkám lze pořídit i ladící sukénku. Tzv. pareo ukryje boky, zadeček a bříško. Nepostradatelný kousek v plážové tašce všech stydlivek!

  • Plným tvarům sluší plavky v celku. Využijte optického klamu a uberte si hned pár centimetrů díky šikovným barevným kontrastům. Jako dělané jsou pro vás plavky Morena a Anika, které pořídíte na Astratex.cz. Co jim říkáte?
  • Ideálním kompromisem jsou stále populárnější tankini. Kloubí v sobě to nejlepší z jednodílných i dvoudílných plavek. Dopřejí dostatečný komfort a ukryjí nedostatky v oblasti bříška a boků.

Čekáte miminko?

Všechny budoucí maminky mají většinou stejný problém. Nevejdou se do starého oblečení, ale nechtějí si pořizovat kompletní novou garderobu. Nakupujte chytře! Pořiďte si těhotenské plavky, které využijete po celou dobu těhotenství. Plavky Lido jsou vyrobeny ze speciální látky, která se přizpůsobí rostoucímu bříšku.

Plavky pro menší poprsí: přidejte si pár centimetrů!

Příroda k vám nebyla příliš štědrá? Zapomeňte na komplexy a předveďte dekolt i v plavkách! Jak na to? Plavky s vyztužením jsou pro vás nutnost. Push-up efekt a vyztužení přidá pár potřebných centimetrů a vy můžete okouzlovat plným dekoltem.

Podívejte se na trendy kousky, které jsou pro menší prsa jako dělané níže ve fotogalerii.

Tip: Potřebujete přidat pár centimetrů i opticky? Vsaďte na vrchní díl s řasením!


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.