Omlazení krevní plazmou

Omlazení vlastní plazmou neboli plazmalifting je převratná metoda, která pomáhá účinně regenerovat kožní buňky, díky čemuž dochází k vyhlazení pleti, vrásek a výrazných stop stárnutí. Kromě omlazení má příznivý vliv i při regeneraci jizev.

V čem spočívá tajemství plazmaliftingu?

Při omlazení pomocí plazmaliftingu je klíčová naše vlastní krev, tedy její část – krevní plazma, která obsahuje růstové faktory, krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky. Výhodou krevní plazmy je to, že je našemu tělu vlastní, takže tělo nemusí přijímat žádné umělé látky a materiály,  nehrozí komplikace, alergie či vedlejší účinky. Jde o tělu přirozený proces, který dokáže nastartovat  omlazení a má léčebné (regenerující) účinky.

Co vše dokáže vlastní plazma omladit?

zoom Zvětšit

Přirozeně krásná Iva Kubelková podstoupila omlazení vlastní plazmou

Omlazení vlastní plazmou se provádí v těch částech těla, které jsou ochablé, s uvolněnou a nepružnou kůží a tam, kde se vyskytují vrásky – v obličeji, na krku a šíji, v oblasti dekoltu, ale třeba i na hřbetu rukou. Plazmalifting účinkuje na kruhy pod očima, po zákroku pokožka získá zdravý a mnohem mladistvější vzhled, dojde k napnutí kůže a zlepšení její barvy, obnoví se pružnost pokožky, zahladí se vrásky. Mimo to plazmalifting urychluje proces hojení po různých zákrocích.

Průběh omlazení obličeje vlastní plazmou

Klient ve své podstatě daruje krev sám pro sebe. Odebírá se určité malé množství krve, která se smísí s patentovanou gelovou látkou a ihned před zraky klienta je ve speciálním přístroji za vysoké frekvence odstředěna a oddělena plazma od krve. Vznikne plazma bohatá na trombocyty (zkr. PRP), kterou lékař použije při aplikaci. Zákrok je prakticky bezbolestný, oblast vpichu se znecitlivuje  anestetickou mastí. Metoda je velmi přírodní, přirozená a nemá žádné vedlejší účinky.

Kolik je třeba ošetření?

zoom Zvětšit

Kim Kardashian je také po plazmaliftingu

Omlazení vlastní plazmou není jednorázová záležitost, procedura by se měla aplikovat ve dvou až třech dávkách, v intervalu od 14 do 20 dnů mezi jednotlivými sezeními. Jestliže tento postup dodržíte, kliniky slibují, že výsledek je vidět po 2 až 3 týdnech a přetrvá 8 až 12 měsíců v závislosti na typu pleti, stavu kůže a životním stylu. Pokud vás zajímá, na kolik vás jedna procedura přijde, tak počítejte s částkou od 2000 Kč za oční okolí a od 4000 Kč za obličej, krk či dekolt.*

Rekonvalescence 

Při omlazení vlastní plazmou mohou být místa vpichů mírně začervenalá, ojediněle mohou vzniknout drobné modřinky. I když je rekonvalescence po plazmaliftingu minimální, lékaři svým pacientům doporučují, aby druhý den po zákroku odpočívali, vzali si v práci volno. Rozhodně byste se však měli vyvarovat slunění (minimálně jeden týden po zákroku). Případné začervenání či modřinky je možné překrýt make-upem.

*Ceny jsou pouze orientační, u jednotlivých klinik se mohou lišit.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?