Nová séra mládí francouzské značky Sothys Paris

Objevte 6 nových sér mládí s prokázanou účinností, která jsou inspirovaná dermo-estetickými technikami pro cílená řešení na míru klientů s různými problémy pleti.

zoom Zvětšit

SÉRUM JEUNESSE UNIFIANT

Sérum pro sjednocení pleti/ SÉRUM JEUNESSE UNIFIANT je inspirováno technikou laseru/LED, obsahuje tetramery resveratrolu derivované z kořenů vinné révy pro redukci výskytu tmavých skvrn. Textura tohoto séra zajistí matný efekt na pleti a napomáhá limitovat výskyt barevných nedokonalostí a všech typů pórů. 

zoom Zvětšit

SÉRUM JEUNESSE FOCUS FERMETÉ

Sérum pro zpevnění pleti/ SÉRUM JEUNESSE FOCUS FERMETÉ je inspirováno radiofrekvencí. Díky své gelové textuře s vypínacím efektem limituje povadlost pleti, posiluje pleť a zpevňuje ji, je viditelný lifting rysů. Peptidy mědi podpoří syntézu kolagenu a elastinu, zdrojů pevnosti pleti. 

zoom Zvětšit

SÉRUM JEUNESSE RECONSTITUANT

Sérum pro obnovu pleti/ SÉRUM JEUNESSE RECONSTITUANT inspirovala technika mezoterapie. Gelovo-olejová textura obalí pleť a díky komplexu vitaminů a omega 3,6,9 ji intenzivně vyživí, dodá větší hustotu a vitalitu a také vylepší známky stárnutí. 

zoom Zvětšit

SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE

Sérum pro detoxikaci pleti/ SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE je inspirováno detoxikačním ošetřením. Sérum se zářivou texturou se okamžitě vstřebá a optimalizuje buněčnou obnovu. Molekuly zeleného čaje EGCG se postupně uvolňují a působí proti volným radikálům a předčasnému stárnutí způsobeným každodenními mikrozáněty (tzv. jev inflamm´aging). 

zoom Zvětšit

SÉRUM JEUNESSE FOCUS RIDES

Sérum proti vráskám/ SÉRUM JEUNESSE FOCUS RIDES využívá principu injekcí kyseliny hyaluronové. Sérum s tající texturou obsahuje exopolysacharidy mořského původu, které viditelně vyplní stávající vrásky zevnitř zvýšením syntézy dermální kyseliny hyaluronové fibroblasty. Pleť je viditelně mladší a hluboké vrásky jsou vyhlazené. 

zoom Zvětšit

SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT

Sérum pro dokonalé kontury obličeje/ SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT díky technice liftingových nití a ultrazvuku posílí prostřednictvím peptidů M 3.0 syntézu kolagenu a zaručí dlouhotrvající strukturu dermis. Sérum má obalující texturu a okamžitě remodeluje a chrání kontury obličeje a vyhlazuje dekolt. Je patrný lifting rysů a obnovení tonusu pleti. 




Všechna tato séra jsou součástí komplexního anti-age programu domácí péče Sothys Paris.


Profily klientů a doporučovaná séra: 

Věk 30 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT + SÉRUM JEUNESSE UNIFIANT+ SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE 

Věk 40 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT+ SÉRUM JEUNESSE FOCUS RIDES + SÉRUM JEUNESSE FOCUS FERMETÉ 

Věk 60 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT+ SÉRUM JEUNESSE RECONSTITUANT+ SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE 

Muž, věk 40 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT+ DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE

Používejte ráno a večer na obličej a krk, poté pro zesílení účinku aplikujte krém. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.