Módní pásky jaro-léto 2011

Pásek už dávno není jen účelový doplněk, který drží kalhoty či sukni na svém místě, ale může fungovat i jako dominující prvek celkového outfitu. Letošní sezóna módním páskům přeje, zdůraznění linie pasu je velmi in. Podívejte se, které pásky právě nejvíc letí, a načerpejte inspiraci k osvěžení svého šatníku.

img

Letošní  nabídka módní pásků je opravdu rozmanitá

Se střapci 

zoom Zvětšit

Neotřelým hitem jsou střapce

Konečně něco nového a neotřelého, velkým hitem této sezóny jsou pásky se střapci, které splývají od boků dolů a připomínají opásání mnišské sutany. Nejmódnější jsou pásky nejlépe v přírodním odstínu, z hrubého provazu, které obtočíte kolem pasu. Tento typ pásku skvěle doplňuje trend 70tých let, provazem se střapci můžete ovázat třeba maxi šaty s květinovým vzorem. Splývavé střapce navíc opticky prodlužují a zeštíhlují postavu.






Zdobené mašlí

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte koketní pásky s mašlí

Koketní trend pásků s mašlí uprostřed či na boku byl velmi módní už minulou sezónu, teprve letos však prorazil do všech módních řetězců. Mašle v pase působí maximálně žensky. Můžete si pořídit úzký pásek, který je mašlí již ozdobený, nebo zkuste mašli v pase vytvořit z nějaké zajímavé stuhy. Pásky s mašlí se nosí především ve veselém barevném provedení, pro více elegantní look můžete zvolit mašli černou nebo tělovou. 



Barevné a zlaté

zoom Zvětšit

Zlatý nebo barevný pásek oživí outfit

Úzký pásek ve výrazné barvě dodá ten správný šmrnc již okoukaným šatům, košili či sukni. Letí jednobarevné pásky v sytých barvách, ale i barevné pásky s květinovými či abstraktními vzory. Úzké barevné pásečky snesou i lakování a skvěle vyniknou především v kontrastu s trendy bílou či neutrálními barvami. Jelikož se "glamour" styl tuto sezónu uplatňuje i při denním nošení, nebojte se svůj outfit opásat zářivým páskem ve zlatém odstínu. 


Korzetové a výrazné 

zoom Zvětšit

Výrazné pásky zvýrazní ženské křivky

Mohutné korzetové pásky a výrazné opasky s velkou sponou jsou aktuální již delší dobu a můžete se vsadit, že jen tak z módy nevyjdou. Velké pásky se hodí především k přepásání šatů a sukní, ale úžasně vypadají i přepásané přes delší topy nebo košile. Nový ultra široký pásek dodá šťávu i jinak nepříliš zajímavým šatům, a navíc dokáže lichotivě vytvarovat postavu a zvýraznit svůdné ženské křivky. 



V punk rock stylu 

zoom Zvětšit

Jemné cvočky pro módní rebelky

Rebelský trend se letos nese v punk rockovém stylu a všudypřítomné cvočky a zdobení kovem se samozřejmě objevuje i na páscích. Současný efekt rebelie se však nosí jen v opravdu jemném podání, zapomeňte tedy na mohutné černé pásky s velkými stříbrnými cvočky. Dejte přednost spíše úzkým páskům s jemným kováním, které navíc vůbec nemusí být jen v černostříbrné kombinaci. Vyzkoušejte třeba hnědé či nude opasky se zlatými nebo perleťovými cvočky.  


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!