Modelování rtů Boca nitěmi

Vytoužené plnější rty můžete získat aplikací vstřebatelné výplně na bázi kyseliny hyaluronové, jejíž efekt se však zhruba po půl roce ztrácí, nebo zvolit dlouhotrvající řešení.

Co jsou to vlákna Boca?

Jedná se o sterilní vstřebatelné vlákno s divergentními trny, které umožňuje dlouhotrvající zvětšení rtů a korekci celé perorální oblasti. Ve srovnání s tradičními výplněmi rtů (kyselina hyaluronová) je tato metoda trvanlivější, efekt vydrží po dobu až 3 let. Boca nitě jsou určené nejen ke zvětšení rtů, ale i k remodelaci rtů, k redukci kuřáckých vrásek a zvednutí ústních koutků.

Neinvazní zvětšení rtů?

Vstřebatelné vlákno se zavádí pomocí mikrokanyly do linie těsně nad hranici červeně rtů. Aplikace je rychlá (cca 30 minut) a podle klinik, kde se tento zákrok provádí, se jedná o prakticky neinvazivní zákrok. Ve skutečnosti se však jedná o invazní zákrok, byť jen malý. Zákrok je možné provádět pomocí místního znecitlivění ambulantně.

Před zákrokem

zoom

Plnější rty jsou sexuálně přitažlivé

Před zákrokem se nedoporučuje užívat aspirin, léky proti bolesti a srážlivosti krve. Zákrok si  rozhodně neplánujte v období menstruace. Než zákrok podstoupíte, je třeba s předstihem navštívit lékaře a prokonzultovat s ním celý průběh zákroku. Lékař vám zároveň doporučí několik předpooperačních zásad a zodpoví dotazy týkající se zákroku.

Po zákroku

Po zákroku můžete odejít ihned domů, ale na 2 až 3 dny si vezměte volno. Po dobu cca 2 týdnů se vyhýbejte agresivním pohybům rtů, jejich špulení a výrazné obličejové mimice. Vyvarujte se pobytu ve vysokých teplotách (sluneční záření, solárium, UV lampy). Po dobu minimálně 3 až 4 dnů po zavedení šicího materiálu Boca si po každém jídle vypláchněte ústa.

Kdy se dostaví účinek?

První výsledky jsou viditelné po asi jednom měsíci, postupně efekt narůstá. Aplikované vlákno stimuluje tvorbu fibroblastů, kolagenových a elastinových vláken a kyseliny hyaluronové, a tím dochází ke zvětšování objemu v oblasti aplikace. Jak již bylo v článku zmíněno, efekt by měl být dlouhodobý a vydržet až 3 roky.



Komentáře

Admin
Videoukázka jak to celé probíhá:

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.