Make-up jako mocná zbraň

Ať už vás trápí pokleslá víčka, dvojitá brada, vrásky kolem očí nebo úzké rty, správně zvoleným make-upem své nedostatky dokonale zamaskujete. Chcete vědět jak?

Pokleslá víčka

Pokleslých víček se zbavíte, když nanesete na lícní kosti trochu rozjasňovacího korekturu, čímž  opticky zvětšíte oční okolí. Korektor aplikujte bříšky prstů od lícní kosti směrem k obočí. V dalším kroku naneste na střední část přímo nad zornicí světlé oční stíny (například světle hnědý, zlatý či broskvový stín), na vnitřní a vnější třetinu naneste tmavší odstín a rozetřete jej do ztracena k obočí. Od středu víčka veďte linku a směrem ven jí rozšiřujte. Na řasy použijte objemovou řasenku. Stačí ji aplikovat pouze na horní řasy.

Dvojitá brada

Na dvojitou bradu zabírá tvářenka, jejíž světlejší odstín naneste pod lícní kost, od středu obličeje směrem ke spánkům. Pod bradu a čelisti aplikujte pomocí plochého hustého kartáče tmavější odstín tvářenky. Doporučujeme netahat štětec po kůži, spíše lehce poklepávat. Štětcem s tmavším odstínem přejeďte také střed krku od brady dolů. Tímto způsobem krk opticky zeštíhlíte. Pozor: Brada by měla být světlejší než okolní partie.

zoom

Vrásky kolem očí

Ze všeho nejdříve naneste na celý obličej omlazující make-up a na vyvýšenou část lícní kosti naneste rozjasňující korektor odrážející světlo (Yves Saint Laurent, Touche Éclat). Poté aplikujte pod vrchol lícní kosti zdravíčko. Pro dokonalý efekt zvýrazněte obočí a dejte se do nanášení očních stínu. Od prostředku víčka namalujte tenkou linku směřující ven, stíny aplikujte obdobně jako u pokleslých víček. Prostředek by měl být světlejší, vnější a vnitřní koutky tmavší.

Úzké rty

Úzké rty lze opticky zvětšit pomocí tmavé a světlé konturky. Pro zvětšení horního rtu veďte konturu po jeho vnějším okraji, postupujte od koutku k nejvyššímu bodu. Konturou vykreslete také spodní ret po vnější linii tak, aby rtíky vypadaly souměrně. Po nanesení kontury aplikujte na rty rtěnku. Nanést můžete také trochu bezbarvého lesku doprostřed vrchního i spodního rtu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.