Líčení zralé pleti: pár jednoduchých pravidel pro perfektní výsledek

Líčení zdůrazňuje přirozenou krásu, rozzáří vzhled a zkrášlí každou ženu. Umí zvednout náladu a dodat sebevědomí.  A pokud znáte určitá pravidla, můžete dokonalým způsobem vizuálně omladit pleť. Jak na to? To se dozvíte v následujícím článku.

Obličej

Pro zralou pleť se doporučuje volit make-up s velmi lehkou strukturou, aby nezvýrazňoval vrásky ani rozšířené póry. Takový make-up krásně vyrovnává mikroreliéf pleti, dodá ji sametový vzhled a svěžest. Důležité je i to, že lehká struktura kosmetického přípravku nevytváří efekt masky. Smělé můžete používat BB nebo CC krémy. Vaší pleti dodají krásný přirozený jas.

img

Korektor aplikujte v případě potřeby pouze na problematická místa na obličeji, například pod oči, po stranách nosu nebo na červená místa. Korektor pleť trochu rozjasní a vizuálně omladí. Nezapomeňte na tvářenku, ta dodá každému líčení šťávu. V tomto typu make-upu bude nádherně vypadat tvářenka v broskvových nebo jemně růžových odstínech.

Poté následuje rozjasňovač, který obsahuje speciální částice odrážející světlo, a tím pádem vizuálně omladí pleť. Nanášejte trochu rozjasňovače pod obočí, do vnitřních koutků očí a na vystouplé části obličeje. Krásně ho rozetřete do ztracena, aby na pleti vypadal přirozeně.

Veškeré kosmetické přípravky pro vytvoření nádherného líčení zralé pleti můžete objednat zde https://makeup.cz/brand/74975/

img

Obočí

Obočí upravte maximálně přirozeně. Stačí použít řasenku na obočí nebo gel, a celý postup zakončit tužkou na obočí.

Líčení očí

V anti-age líčení se používají oční stíny hnědých, broskvových, bronzových nebo černo-šedých odstínů. Směle nakreslíte oční linku, která otevře vzhled. Jako závěrečnou tečku naneste do záhybu očního víčka oční stíny v teplé broskvové barvě. Tento trik je zvláště působivý, když pleť má zlatý podtón.

Rty

Rtěnky v jasných barvách vždy osvěží obličej, i proto jde o nejčastější barevný akcent, který se používá v make-upu zralé pleti. Obvyklé jsou korálové, broskvové nebo světle růžové odstíny, které mají červený podtón.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!