Letní hit aneb krajkové mámení

Krajka už dávno opustila soukromí ložnic a vydala se na úspěšné tažení na pomyslný vrchol módního nebe. Prohlédněte si kousky, kterými v létě oslníte.

Šaty

img

Něžnost krajky nejvíce vynikne na pozadí krémových, bílých nebo starorůžových odstínů. Černá nebo červená krajka oproti tomu evokuju dominanci a ženskou sílu. Ať už letos v létě zvolíte jakoukoli barvu krajkových šatů, neuděláte chybu. Pokud vás image křehké víly moc neláká, vsaďte na neotřelé a lehce šokující kombinace, jako jsou krajkové šaty a tenisky.

Topy

img

Představují pro vás krajkové šaty až příliš mnoho něhy, a přesto byste ráda krajku do svého šatníku zakomponovala? Zkuste zvolit krajkový top, který dodá vašemu letnímu outfitu tu správnou dávku pohádkové romantiky. Kromě klasických panensky bílých topů jsou hitem svršky především v pastelových barvách, jako jsou citronově žlutá, mintová nebo něžná starorůžová.

Sukně a kraťasy

img

Svůdná krajka se nevyhnula ani kraťasům, zvolit můžete celokrajkové šortky nebo třeba jen klasické džínové kraťasy lemované jemnou krajkou. Něžnost tohoto čistě ženského materiálu nádherně vynikne, pokud zvolíte krajkovou sukni. Trendem i letos zůstávají sukně v mididélce, ale chybu určitě neuděláte, ani když zvolíte krajkovou minisukni.

Doplňky

img

Decentní krajkové doplňky dodají každému outfitu na smyslnosti a zaručí, že vás nikdo nepřehlédne. Letní botky na podpatku nebo klasické balerínky s krajkovým motivem jsou na horké letní dny jako dělané. Krajkou ozdobený klobouk vás ochrání před ostrými slunečními paprsky a krajkované psaníčko dodá vašemu letnímu looku ten správný glamour efekt.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?